Home > Agenda
27 apr
Koningsdag 2018
Activiteitencommissie
Ook in Lauwe wordt natuurlijk Koningsdag gevierd. Wanneer er meer bekend is over het programma, brengen we u daarvan direct op de hoogte.

Lees snel verder!
04 mei
Dodenherdenking 2018
Stichting 4 Mei Herdenking
Om 19:00 uur vindt er in de Alphonsuskerk een speciale herdenkingsdienst plaats, waarin aandacht voor de gesneuvelden in de Tweede Wereldoorlog in ons dorp. Aansluitend is er een korte Stille Tocht en op het R.K Kerkhof een vervolg van de ceremonie.

Lees snel verder!
woonendroom.nl
Probabilis
23 jun
Braoiersloop zaterdag 2018
CV De Braoiers
Het tweedaagse wandelevenement de Braoiersloop wordt door vele wandelaars vooral gebruikt als een van de laatste trainingen voor het ultieme wandelevenement, de Vierdaagse van Nijmegen.

Lees snel verder!
24 jun
Braoiersloop zondag 2018
CV De Braoiers
Het tweedaagse wandelevenement de Braoiersloop wordt door vele wandelaars vooral gebruikt als een van de laatste trainingen voor het ultieme wandelevenement, de Vierdaagse van Nijmegen

Lees snel verder!
29 jun
Wiellawaai vrijdag 2018
Stichting Dag van Leeuwen
In de grote feesttent op het evenemententerrein nabij De Wiel begint op vrijdagavond het tweedaagse muziekfeest Wiellawaai. Informatie over het programma volgt.

Lees snel verder!
30 jun
Wiellawaai zaterdag 2018
Stichting Dag van Leeuwen
In de grote feesttent op het evenemententerrein nabij De Wiel staat voor zaterdagavond 30 juni de tweede avond van het tweedaagse muziekfeest Wiellawaai gepland. Informatie over het programma volgt.

Lees snel verder!
01 jul
De Dag van Leeuwen
Stichting Dag van Leeuwen
De Dag van Leeuwen vindt dit jaar voor de 22ste keer plaats in het centrum van Beneden-Leeuwen. Naast bekende items als het Lauws Mertje en de Buikschuifkampioenschappen is er veel vermaak voor jong en oud. Verdere informatie volgt.

Lees snel verder!
22 aug
Jubileum 50 jaar Lewabo
Tennisvereniging Lewabo
Woensdagmiddag 22 augustus starten de jubileumfestiviteiten op het tennispark van Lewabo. De tennisvereniging bestaat vandaag exact 50 jaar. Informatie over het feestelijke programma volgt via de nieuwseditie.

Lees snel verder!
26 aug
Jubileum 50 jaar Lewabo
Tennisvereniging Lewabo
Vandaag is de afsluiting van het 5-daagse feestprogramma rond het gouden jubileum van tennisvereniging Lewabo. Informatie over het inhoudelijke programma volgt via onze nieuwseditie.

Lees snel verder!
01 sep
Dijkensport zaterdag 2018
Dijkensport
Op de eerste dag van Dijkensport staan onder andere het Bourgondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen op het programma. Verder zijn er op deze dag de nieuwe MTB tijdrit en populaire Colorrun. Start en finish zijn in de Wielstraat.

Lees snel verder!
02 sep
Dijkensport zondag 2018
Dijkensport
Op de tweede dag van Dijkensport staan onder andere het skeeleren de Ploegentijdrit, hardlopen op de afsteanden halve marathon, 10 km (ook als bedrijvenloop), 5 km, TrailRun 10 km en jeugdlopen op het programma. Start en Finish zijn nabij de Wiel, waar ook de feesttent staat.

Lees snel verder!
15 sep
Oudijzerdag
CV De Braoiers
CV De Braoiers houdt tweemaal per jaar een inzameldag voor oudijzer, zowel in het voorjaar als in het najaar namelijk op zaterdag 24 februari en zaterdag 15 september 2018. Breng je afgedankte oude metalen naar De Peel in Beneden-Leeuwen tussen 9 en 12 uur

Lees snel verder!
15 sep
Samenloop voor Hoop
stichting Samenloop voor Hoop Beneden-Leeuwen
Op zaterdag 15 september start nabij De Wiel de derde Samenloop voor Hoop in Beneden-Leeuwen. Teams kunnen worden gevormd door vrienden, familie, buurtschappen en bedrijven en lopen 24 uur rondom de Wiel. Bijzonderheden over het programma en verdere info volgen nog.

Lees snel verder!
16 sep
Olympia s Tour
Olympia s Tour
Olympia s Tour eindigt dit jaar op 16 september in de gemeente West Maas en Waal. De deelnemers aan de oudste etappekoers van Nederland krijgen hier een parcours van veertig kilometer voorgeschoteld met meerdere rondjes door de gemeente West Maas en Waal. Het traject staat bij voldoende wind garant voor een ouderwetse waaieretappe over de dijken. Start en finishplaats en het definitieve parcours worden komende weken ingevuld.

Lees snel verder!
09 nov
Lampionnenoptocht 2018
CV De Braoiers
Met de lampionnenoptocht start in Lauwe het nieuwe carnavalsseizoen. Onder leiding van Jeugdprins Jaro en Jeugdprinses Floor trekt de vrolijk gekleurde lichtjesoptocht door de straten van Lauwe.

Lees snel verder!
Wim Nijs Maatwerk en Interieurbouw
Henricus Hoeve