18-08-2017 2 min. Patrick van Haren

Bedrijventerrein loopt vol

Bedrijventerrein loopt vol

Dubbelman Design vestigt zich op bedrijventerrein Veesteeg-Oost

De bedrijfskavels in de gemeente West Maas en Waal zijn in trek. Nadat de gemeente al een ondernemer mocht verwelkomen op bedrijventerrein Kapelstraat in Maasbommel, is er ook een koopovereenkomst getekend voor een kavel van bedrijventerrein Veesteeg-Oost in Boven-Leeuwen.

Op het bedrijventerrein Veesteeg-Oost vestigt zich eind januari 2018 Dubbelman Design uit Ridderkerk. Dubbelman Design is binnen 4 jaar uitgegroeid tot een echt familiebedrijf met veel passie voor het ontwerpen en produceren van meubelen onder private label. Door enorme groei is het bedrijf toe aan een nieuwe uitdaging, namelijk een prachtig nieuw pand op een kavel van ruim 3.000 m2 op Veesteeg-Oost. De perfecte vestigingsplek, betaalbaar, centraal gelegen en goed bereikbaar. Het hele team van Dubbelman heeft er ontzettend veel zin in om zowel zakelijk als privé de overstap te maken van Ridderkerk naar Boven-Leeuwen.

Dubbelman

Ondertekening van de koopovereenkomst door de derectie van Dubbelman Design en wethouder Sander Bos namens de gemeente West Maas en Waal

Bedrijfskavels te koop

Na deze verkoop zijn op het bedrijventerrein Veesteeg-Oost nog 3 kavels vrij, deze zijn in grootte te variëren. Naast dit bedrijventerrein, zijn er nog mogelijkheden op het bedrijventerrein Lageweg in Dreumel. Voor dit bedrijventerrein is veel interesse dus wees er snel bij! Bedrijventerrein Kapelstraat in Maasbommel heeft nog 1 kavel vrij. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris, J. (Jaimy) Hattu via T: (0487) 599 549 of E jhattu@westmaasenwaal.nl.

Dubbelman Design

Het team van Dubbelman Design


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.