14-06-2019 1 min. Patrick van Haren

Bourgondisch Fruitfietsen bijna vol

Bourgondisch Fruitfietsen bijna vol

De voorbereidingen voor de fantastische wandel- en fietstochten op zaterdag 31 augustus zijn in volle gang. Het is altijd weer een uitdaging om voor onze trouwe en nieuwe deelnemers iets moois en boeiends uit te zetten.

Dijkensport

Wat maakt dit evenement nu zo speciaal?
Of het nu een 6 km wandeltocht is of een 65 km lange fietstocht, altijd wordt er gekeken naar een aantrekkelijke route door ons prachtige Land van Maas en Waal . Over dijken, door uiterwaarden, over paadjes door gebieden die normaal niet voor wandelaars of fietsers geopend zijn. Speciaal is natuurlijk ook het Bourgondische karakter. Op de verschillende rustpunten wordt onder muzikale begeleiding een hapje of een drankje uitgereikt. Ons doel is het om jong en oud een hele mooie dag te bezorgen.

Limieten bijna bereikt!
Dat er ook dit jaar weer veel belangstelling is, blijkt uit de vele aanmeldingen. Van de 900 beschikbare plaatsen voor het fietsen is al meer dan 90% weg. Bij de wandelaars is er nog iets meer ruimte, maar ook daar is al bijna 75% van de beschikbare plekken vergeven. Dus wil je verzekerd zijn van een startbewijs, schrijf je dan snel in via onze website (dijkensport.nl). Want vol is vol!

Dijkensport


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.