28-11-2014 2 min. Patrick van Haren

Compact Rent, een enorme verhuurvloot

Compact Rent, een enorme verhuurvloot

Compact Rent is het adres voor alle machines, gereedschappen en accessoires die u nodig heeft bij zwaar en grondig werk! De verhuurvloot is veelzijdig en zeer compleet. Voor elke klus is er een machine! Compact Rent verhuurt door geheel Nederland. Het is een groot verhuurbedrijf van grondverzetmachines waar u terecht kunt voor graafmachines, wielladers, dumpers en walsen. Het verhuurbedrijf heeft maar liefst 280 machines in de verhuurvloot. Tevens worden er ook alle mogelijke aanbouwdelen voor deze grondverzetmachines verhuurd, zoals sloophamers, sorteergrijpers, trilbokken, knijperbakken, industriegrijpers, etc.

Compact Rent

Compact Rent heeft drie eigen vestigingen. In Beneden-Leeuwen bevindt zich het hoofdkantoor. Verder zijn er vestigingen in Moerkapelle en De Groeve (Groningen). De dagelijkse leiding van Compact Rent is in handen van Johannes van der Veer en Koen Voskuilen. Het onderhoud van alle machines wordt door onze eigen werkplaats in Beneden-Leeuwen gedaan.
Daarnaast heeft Compact Rent landelijk een tiental ‘dealers’. Op deze manier wordt een landelijke dekking gecreëerd. Voor het transporteren van de machines heeft Compact Rent een eigen logistiek apparaat dat bestaat uit drie diepladers, een bakwagen en 1 BE-combi. Hiermee kunnen alle machines op de door de klant gewenste locatie worden afgeleverd.

Compact Rent

Compact Rent richt zich voornamelijk op de zakelijke markt, de GWW aannemers, sloopbedrijven, loonwerkbedrijven, hoveniers en groenvoorziening, maar ook voor particulieren is het mogelijk om bij ons een machine te huren. Kom dus gerust eens aan als u voor een karwei staat, waarvoor de gereedschappen ontbreken. Bij Compact Rent komt u verder.
Als je aan het zoeken bent, ga je eerst naar Compact Rent.
Voor meer informatie: www.compactrent.com


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.