16-02-2018 1 min. Patrick van Haren

CV De Braoiers bedankt

CV De Braoiers bedankt

Met veel zorg stelt de redactie van Blik op Beneden-Leeuwen elke week een nieuwseditie samen, die helemaal is afgestemd op gebeurtenissen en ontwikkelingen in ons mooie dorp. Daarnaast verzorgen wij regelmatig een extra editie, afgestemd op een bijzondere gebeurtenis.

De afgelopen weken werkte onze redactie aan een speciale carnavalseditie boordevol nieuws, informatie en het volledige programma rondom carnaval. Bij het samenstellen hiervan mochten wij rekenen op de loyale medewerking van de complete carnavalsvereniging De Braoiers.

Bij alle activiteiten waren wij van harte welkom en werd medewerking verleend bij het maken van onze reportages en verslagen. Dankzij die prettige samenwerking zijn wij in de gelegenheid gesteld om ook dit jaar weer uitgebreid verslag te doen van het prachtige carnavalsseizoen 2018 in het Braoiersrijk.

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om Prins Hein d’n Urste en Funkenmarieke Sharona, Jeugdprins Jaro en Jeugdprinses Floor, bestuur en alle leden van CV De Braoiers een groot compliment te maken voor de wijze waarop zij alle Braoiers en Braoierinnekes in Lauwe voorgingen in de festiviteiten en verder dank aan alle betrokkenen, die in welke vorm dan ook een bijdrage hebben geleverd aan de reportages. Namens de redactie van de digitale dorpskrant Blik op Beneden-Leeuwen aan CV de Braoiers: bedankt!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.