26-05-2017 2 min. Patrick van Haren

Dameszitting prikkelt alle zintuigen

Dameszitting prikkelt alle zintuigen

Door Rinie van Haren

Was vorig jaar mfa De Rosmolen een middag het domein van Maas en Waalse heren tijdens de eerste Herenzitting, nu is het dan toch de beurt aan alle dames in de regio om voor één middag losgeweekt te zijn van de mannelijke partners. Stichting Sport & Recreatie Beneden-Leeuwen neemt de organisatie op zich van de eerste Leeuwense Dameszitting op zondag 26 november. De organisatie heeft al enkele belangrijke stappen gezet om aan alle belangstellende dames een bijzonder programma voor te schotelen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Dameszitting

Vlnr: Martine, Kaylee, Anita en Dominique kijken nu al uit naar de Dameszitting. Foto: John van Gelder

In gesprek met organisator Henk Janssen probeerden we erachter te komen wat het programma dan zoal te bieden heeft. ‘Een tipje van de sluier?’ lacht Henk. ‘Nee, dat is niet mogelijk. Het programma kent straks vele verrassende hoogtepunten, maar die gaan we nog niet verklappen. Ik kan wel vertellen dat de Dameszitting gaat over beleving, lifestyle, glitter & glamour. Alles wat een moderne vrouw kan boeien, komt aan bod. Fascinerende acts met lust voor het oog, vrolijkheid en verrassingen voeren de boventoon. In de keuken worden bijzondere hapjes bereid en er zijn onbeperkt drankjes verkrijgbaar.’

Wil jij ook niets missen van deze sensationele Dameszitting? Wil jij ook eens ontvangen worden als een ster over de rode loper? Wil jij samen met jouw vriendinnen een middag beleven om nooit te vergeten? Reserveer dan nu zondag 26 november in je agenda en koop de toegangskaarten alvast bij Brasserie De Rosmolen. Maar wees er snel bij, want de eerste kaarten zijn al weg en het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Dameszitting

Foto's: John van Gelder

Datum: 26 november 2017
Locatie: mfa De Rosmolen
Ontvangst: vanaf 10:30 uur
Programma: 11:00 uur – 15:00 uur
Kaarten: 60 euro All Inclusive

Vanaf 15:00 uur wordt de accommodatie weer vrijgegeven zodat ook mannen weer worden toegelaten om gezamenlijk de After Party bij te wonen.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.