18-10-2019 2 min. Patrick van Haren

De Gelderse Top 100

De Gelderse Top 100

ARNHEM - Radio Gelderland zendt zaterdag 2 november voor de dertiende keer de Gelderse Top 100 uur. Tussen 07.00 uur en 16.00 uur worden de populairste nummers gedraaid van artiesten met Gelderse roots en zangers en zangeressen woonachtig in de meest muzikale provincie van Nederland.

De Gelderse Top 100 is afgetrapt door niemand minder dan volkszanger Frank van Etten. Vanaf nu kan de hele maand oktober weer gestemd worden. Doe mee en breng jouw stem uit op www.degeldersetop100.nl

Luisteraars van Omroep Gelderland kunnen de lijst samenstellen. Natuurlijk kan er gekozen worden uit de bekende toppers zoals Normaal, Waylon, Hank the Knife & The Jets en Rob de Nijs. Maar er kan uiteraard ook gestemd worden op aanstormend talent zoals Laura van Kaam uit Dinxperlo, Lorenine uit Hedel en de pas 11-jarige Merel Geerdrink uit Winterswijk. Kun je niet kiezen op wie je wilt stemmen? Bekijk dan de Gelderse top 100-lijst op Spotify voor inspiratie.

Vorig jaar stond De Frank Boeijen Groep op nummer 1 met ‘Kronenburg park’ voor Boh Foi Toch met ‘Beernd van Kuperi-j en ‘Help me’ van de Arnhemse zangeres PennyLeen. Wist je dat de winnaar van The Voice of Holland, Dennis van Aarssen, uit het Gelderse Spijk komt? Ook hij is dus te kiezen! Alle genres zijn vertegenwoordigd. Van opera met Amira tot de mooie dialectliedjes van Boh Foi Toch en van de feestmuziek van De Havenzangers tot de luisternummers van Frank Boeijen.

Gelderse Top 100

Maak kans op mooie prijzen

Na het stemmen kun je met één klik op de knop gemakkelijk en snel jouw top 3 delen via Facebook. En er is meer; onder de inzenders verloten wij Gelderse muziekpakketten. Wil jij kans maken? Stem dan nu op jou favorieten.

Voor bands geldt dat de orkestleider woonachtig is in en/of geboren is in Gelderland, dan wel dat de bands voor minimaal de helft uit leden bestaat woonachtig in en/of geboren in Gelderland. De keuzelijst is niet uitputtend, maar bevat meer 300 titels van liedjes die officieel uitgebracht zijn op geluidsdragers. Liedjes die niet officieel op een geluidsdragers zijn uitgebracht en niet geregistreerd zijn bij BUMA/STEMRA komen niet in aanmerking voor plaatsing in De Gelderse Top 100. De redactie van De Gelderse Top 100 bepaalt de samenstelling van de keuzelijst en het aantal nummers per artiest. Stemmen uitgebracht met nepadressen en/of namen worden ongeldig verklaard. Stemmen die gegenereerd worden door automatische systemen zoals een vooraf ingestelde top 3 worden ongeldig verklaard. Er kan alleen via de website van De Gelderse Top 100 op internet gestemd worden. Voor De Gelderse Top 100 gelden speciale spelregels als aanvulling op de huisregels van Radio Gelderland te lezen in de disclaimer.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.