26-02-2016 1 min. Patrick van Haren

De Herbergier ontvangt schenking

De Herbergier ontvangt schenking

Leden van de Protestantse Kerk in Druten verrasten met een bezoek aan de Herbergier de bewoners en eigenaren met een cheque van 436,50 euro. Tijdens de Drutense Kerstemert, die in december werd gehouden, werd een deel van de opbrengst voor dit goede doel gereserveerd.

In overleg met de gasten willen Bianca Middelburg en Martha Neven deze mooie gift besteden aan een nieuwe buitentafel of reserveren voor een schommel voor volwassenen. De riante tuin biedt daarvoor een uitermate goede gelegenheid.

In de Herbergier wonen momenteel 15 bewoners met geheugenproblemen. Het schitterend verbouwde historische pand dat in de regio nog altijd bekend staat als Brouwershof, is volledig aangepast aan de nieuwe functie van het gebouw en biedt aan de nieuwe bewoners een vertrouwde thuishaven. De Herbergier bevindt zich in een prachtige leefomgeving et veel groen op een levendige locatie aan de rand van het dorp. De bewoners zijn volwaardige leden van onze samenleving en hun verblijf in de Herbergier biedt een geweldige oplossing als thuis wonen niet langer mogelijk is. Het zorgondernemende echtpaar vormt met de bewoners en team van medewerkers één grote huishouden, waar zorg en activiteiten op maat worden geboden.

Herbergier

De Herbergier, hier nog in aanbouw, exact een jaar geleden. Archieffoto: Markeon


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.