De kerstshow van GroenRijk is genomineerd

De strijd om de titel ‘Beste Kerstshow van Nederland’ is in volle gang. En Groenrijk Beneden- Leeuwen is daarvoor genomineerd! GroenRijk Beneden-Leeuwen gaat de strijd om die titel aan met liefst veertig gerenomeerde tuincentra in heel Nederland die zijn geselecteerd voor de publiekprijs. Uit deze shows komt de eindwinnaar te voorschijn, zodra Sinterklaas weer naar Spanje is. Eindwinnaar wordt de kerstshow die de meeste stemmen krijgt op www.debestekerstshow.nl. Spannend!

GroenRijk Kerstshow

Groenrijk Beneden-Leeuwen is hartstikke trots op deze nominatie. John Cobussen vertelt: ‘Want we hebben enorm ons best gedaan om onze show mooi en aantrekkelijk te maken voor u. Wij hopen daarom dat u ons nu steunt om uitverkoren te worden tot ‘Beste Kerstshow van Nederland’.

Breng daarom alstublieft uw stem uit op www.debestekerstshow.nlen maak ook nog eens kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. 50,00.
John besluit: ‘We stellen uw stem, uw steun zeer op prijs. En wie weet; als we winnen kunnen we volgend jaar een nóg verpletterender indruk maken. Alvast bedankt!’

Groenrijk

Ook benieuwd naar de grrotste en meest sfeervolle kerstshow dan de hele regio? Kom dan sel eens kijken bij GroenRijk in Beneden-Leeuwen. Foto's: Markeon

Partyverhuur van Dreumel
IsMijnPlaats