De VVD stelt aan u voor

In de aanloop naar de verkiezingen voor de gemeenteraad stelt de VVD de kandidaten voor die op de verkiezingslijst voorkomen. In aflevering vijf van deze serie is dat Gosina van Baast - Versfeld uit Beneden-Leeuwen. 

'Mijn naam is Gosina van Baast-Versfeld, 46 jaar en geboren in Well-Ammerzoden. In 2009 ben ik getrouwd met Edwin in de Tuinen van Appeltern. Omdat wij op zoek waren naar een woonplaats tussen ons werk in en waar voldoende voorzieningen waren, is de keuze in 2005 op Beneden Leeuwen gevallen. In mijn vrije tijd ben ik nogal eens te vinden in de sportschool of ben ik aan het hardlopen. Ik ben gediplomeerd wedstrijdleidster van de NJBB (Nederlandse Jeu de Boules Bond). 

Ik ben werkzaam als administrateur bij het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Als landelijke ondersteuningsorganisatie van de Veiligheidsregio’s ondersteunt het IFV de regio’s en hun veiligheidspartners bij het versterken van Brandweerzorg en de aanpak op het terrein van rampenbestrijding en crisisbeheersing. Veiligheid en Leefbaarheid is voor alle kernen van onze mooie gemeente van belang, ik hoop o.a. dan ook mijn steentje hier aan bij te kunnen dragen. 

Gosina van Baast VVD

Gosina van Baast - van Versfeld. Fotografie Marleos van Zon

Wim Nijs Maatwerk en Interieurbouw
RegioBank