Deelname Fotoprijs Maas en Waal voor iedereen

Opnieuw wordt dit jaar een fotografie wedstrijd met expositie in d'n Bogerd in Druten georganiseerd door Fotoclub Contrast. Niet meer onder de naam Kunstprijs fotografie, maar een naam die beter de lading dekt; namelijk Fotoprijs Maas en Waal. Het doel van de club is het delen van een passie en het promoten van fotografie voor iedereen.

De Fotoprijs staat open voor iedereen die graag fotografeert, (semi-) professionals en amateurfotografen kunnen zich uitleven. De wedstrijd draait niet meer zozeer over de foto als kunstobject, maar het is een afbeelding die weergeeft wat de fotograaf wil vertellen. Dit kan ook met een eenvoudige camera.

Thema
Het thema dit jaar is "Land van Maas en Waal". Het hele gebied tussen de Maas en de Waal wordt dit jaar flink gepromoot en wij willen daar nog een schepje bovenop doen, door mensen goed naar de mooie, bijzondere of hele lelijke aspecten van het gebied te laten kijken. Ditmaal door de ogen en de lens van de fotograaf.

Deelnemen
Inschrijven voor de fotowedstrijd kan tot en met 4 september via de website www.contrast-fotoclub.nl. Hier zijn tevens de voorwaarden voor deelname te vinden.

Een professionele jury, bestaande uit kunstenaar Toon van Gelder, fotografen Caitlin Sas en Niels Stam zal de foto's beoordelen. Daarnaast wordt er een publieksprijs uitgereikt, je stem uit brengen kan via de site en tijdens de expositie. Aan de fotowedstrijd is een expositie gekoppeld in d'n Bogerd in Druten. Deze loopt van zaterdag 30 september tot vrijdag 1 december. De prijsuitreiking staat gepland voor woensdag 29 november. Dit belooft een feestelijke en leerzame avond te worden in de grote zaal in d'n Bogerd in Druten. Iedereen is welkom.

Wil je op de hoogte blijven van de wedstrijd like ons dan op https://www.facebook.com/FotoprijsMaasenWaal

Ciska s Mode
Kinderdagverblijf Stip & Stap