18-10-2019 1 min. Patrick van Haren

Dit jaar weer Lauwe On Light

Dit jaar weer Lauwe On Light

De donkere decemberdagen hebben voor Lauwe vele jaren een bijzondere betekenis gehad. Vandaag dat ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen het initiatief weer oppakt om dit jaar weer een vernieuwde versie van Lauwe On Light te introduceren. De organisatie beseft zich daarbij terdege dat de medewerking van velen nodig zal zijn om dit evenement weer even opzienbarend te maken als in het verleden.

Verenigingen
Daarom doet de werkgroep een oproep aan alle verenigingen van Beneden-Leeuwen om tijdens de editie van 2019 ons dorp te laten ‘shinen’ als nooit tevoren met het weekend van 21 en 22 december als hoogtijdagen. Er gaan diverse kinderactiviteiten, overige activiteiten en bezienswaardigheden plaatsvinden.

Lauwe On Light

Lauwe On Light bij Vicariehof, Patronaatspad en Pastoor Bronsgeeststraat. Archieffoto: Markeon

Hotspot
Maak samen met jouw vereniging de mooiste hotspot van Lauwe en maak daarbij kans op een mooie prijs. Tevens een leuke manier om jouw vereniging op de kaart te zetten. De wedstrijd geldt voor alle verenigingen en stichtingen van ons dorp. Denk daarbij niet alleen aan activiteitenverenigingen, maar ook aan de toneelvereniging, muziekverenigingen, koren, carnavalsverenigingen, dierenverenigingen, sportverenigingen, buurtverenigingen enz.

Informatieavond
Doe mee en win. Er is een vakjury en een publieksjury en er zijn mooie prijzen beschikbaar voor de verenigingen. Meld je nu al aan voor de informatieavond in mfa De Rosmolen op maandag 28 oktober om 20 uur. Mail contactgegevens van je vereniging naar lauweonlight@gmail.com


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.