09-05-2014 1 min. Patrick van Haren

Een Kaars voor Hoop

Een Kaars voor Hoop

Tijdens de Samenloop voor Hoop op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni rondom de Wiel in Beneden-Leeuwen zullen ongetwijfeld weer vele emotievolle momenten passeren. Vooral de kaarsenceremonie op zaterdagavond zal evenals drie jaar geleden veel emoties en gedachten losmaken aan hen die er die avond niet meer bij kunnen zijn omdat zij aan kanker zijn overleden. Voor al die mensen is er een gedenkmoment, waarbij de kaarsen ontstoken zullen worden en de teksten op de kaarszakken worden uitvergroot in ieders gedachte.

Samenloop Voor Hoop

Waarom zou jij een kaarszak kopen?
Iedereen kan een Kaars voor Hoop opdragen aan iemand die kanker heeft of heeft gehad. Dit kan door op een (papieren) kaarsenzak een persoonlijke boodschap te schrijven voor een dierbare. Deze kaarsen(zakken) worden vervolgens rondom de Wiel neergezet. Het gedenkmoment om 23:00 vindt plaats als alle kaarsen zijn aangestoken.

De kaarsenceremonie is hét moment om stil te staan bij kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en alle mensen die aan kanker zijn overleden. Het moment waarop iedereen beseft waar SamenLoop voor Hoop eigenlijk om draait.
Een kaarszak kost € 5,-- en zijn te koop bij Senang Zorgartikelen, bij kapsalon Tonnie en de Stoffenkraam in Beneden-Leeuwen. Inleveren bij Senang vóór 25 mei. Wij zorgen voor het zand en de kaars.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.