Op zoek naar echt comfortabele warmte

De nieuwe manier van verwarmen nu binnen handbereik.
Comfortabeler, goedkoper en gezonder

Een nog redelijk onbekende manier van het verwarmen van je woning is verwarming met behulp van infrarood warmtepanelen, het zogenaamde iHeatpanel dat een product is van Maxxinno. Dit bedrijf is gevestigd op het industrieterrein en richt zich vandaar op de zakelijke markt. De panels die verkocht worden aan particulieren vinden hun weg via dealers in het hele land. In Beneden-Leeuwen is sinds kort een nieuwe dealer actief voor particulieren.

iHeathpanel

Maxxinno is dankzij een nieuwe innovatie in het iHeatpanel klaar voor de volgende stap. Het is en blijft daarom de ambitie om deze toekomst nog meer te versnellen. Vanaf heden nóg meer comfortabele warmte uit een iHeatpanel van Maxxinno. Maar hoe werkt dat nu precies?

Een stralingsverwarming genereert infraroodstraling en is vergelijkbaar met het heerlijke gevoel van zonnewarmte. In tegenstelling tot conventionele verwarming verwarmt een Maxxinno paneel niet de lucht, maar de omliggende gebieden die binnen het bereik van een panel bevinden. Fysieke materialen, wanden, vloeren, meubels, personen, e.d. worden op zeer aangename temperaturen verwarmd. Tijdens en na het opwarmen van deze fysieke materialen wordt de warmte weer vrijgegeven aan de ruimte. Dus daarna wordt de “lucht” in een ruimte verwarmd. Het is erg belangrijk dat de voorzijde van een infrarood paneel uit glas bestaat. Glas geeft deze “warmte-uitstraling” namelijk het snelst vrij en tevens wordt het grootst mogelijke bereik behaald. De meest ideale temperatuur van dit glas is tijdens het opstarten ong. 130°C waardoor de warmte zo ver mogelijk en toch zeer aangenaam de ruimte wordt ingestraalt. Bij deze temperatuur worden de grootste afstanden qua warmte behaalt en vind er dus een snelle verwarming plaats van uw ruimte. 

Dus, warmte zoals warmte altijd al bedoeld is. Vanaf nu geen ontsierende en stoffige c.v. buizen en armaturen meer aan de wand. Geen onderhoud, geen hoge installatiekosten, geen irritante geluiden, geen geïrriteerde huid of last van contactlenzen, maar een zachte warme deken die op u neerdaalt. De temperaturen worden per ruimte gestuurd zodat een ongebruikte ruimte ook niet onnodig verwarmd hoeft te worden. En last but not least.... altijd een zeer snelle en comfortabele temperatuur én een aantrekkelijke energiebesparing.

Meer weten? Bel de dealer voor meer informatie en een demonstratie: 06-14057401
Kijk ook eens op www.maxxinno.nl voor uitgebreide productinformatie

Beuningen Textiel en Mode - Feestwinkel
Van de Geer Tweewielers