29-12-2017 2 min. Patrick van Haren

Feestelijke opening activiteitencentrum

Feestelijke opening activiteitencentrum

Seniorenvereniging 50+ Beneden-Leeuwen combineert nieuwjaarsreceptie met feestelijke opening van hun nieuwe onderkomen.

Na drie maanden hard werken, door aannemer en tientallen vrijwilligers, is het zo ver dat de seniorenvereniging uit Beneden-Leeuwen haar nieuwe activiteitencentrum in gebruik gaat nemen. Zij doen dat met een feestelijke nieuwjaars- en openingsreceptie op zaterdag 6 januari. Leden en tientallen genodigden, onder andere de vele vrijwilligers, sponsoren en allen die op welke wijze dan ook betrokken zijn geweest of een bijdrage hebben geleverd bij de totstandkoming van dat nieuwe “home,” zijn daarbij van harte uitgenodigd.

Met deze verhuizing heeft de vereniging bij monde van haar bestuur, een heftige en uiterst turbulente periode van wikken, wegen en besluiten nemen, achter de rug. Omdat tot voor betrekkelijk zeer kort geleden nog niet duidelijk was of de bestaande overeenkomst voor de huur van hun oude locatie ook een verlenging zou inhouden, is uiteindelijk door het bestuur voor zekerheid omtrent hun accommodatie en toekomst gekozen.

Politiebureau

Min of meer bij toeval werd de vereniging getipt op de mogelijkheid, een gedeelte van het oude politiebureau te huren. Foto: Markeon

Gezien de uitzichtloze situatie is toen resoluut voor de noodzakelijke zekerheid gekozen. Het bestuur en allen, waaronder de aannemer, die op welke wijze dan ook een bijdrage hebben geleverd het gebouw bruikbaar te maken of aan de realisering hebben bijgedragen, is oprecht dank verschuldigd. De senioren van Beneden-Leeuwen zullen wellicht even moeten wennen aan de veranderde situatie, maar het bestuur gaat er van uit dat we als vereniging met nieuw en versterkt elan, hard zullen blijven werken aan alles dat de vereniging nastreeft en zelfs met nieuwe initiatieven het nog aantrekkelijker wil maken, lid van deze springlevende vereniging te zijn, maar ook als nieuwkomer mee te willen gaan doen.

Openings- en Nieuwjaarsreceptie Seniorenvereniging 50+ Beneden-Leeuwen
Datum: 6 januari.
Tijd: 14:00 tot 16:00 uur.
Locatie: Zonnebloemstraat 3, Ingang Seringenstraat.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.