24-06-2016 4 min. Patrick van Haren

Feesten aan de Wiel op vrijdag

Feesten aan de Wiel op vrijdag

De organiserende stichting Dag van Leeuwen is er wederom in geslaagd een geweldige line-up te presenteren voor de eerste avond van Wiellawaai op vrijdag 1 juli. Met dj’s van naam en een knetterend optreden van The Party Animals zal het muziekspektakel van de vrijdagavond ongetwijfeld uitmonden tot een onvergetelijk feest. We stellen de artiesten van deze avond even aan u voor.

DJ Mike Het is allemaal begonnen in de beginjaren van 2000 voor deze jonge ervaren DJ. Elk weekend op pad met collega’s om zoveel mogelijk te kunnen opnemen en te leren van hun draaikunsten op allerlei verschillende feesten en evenementen. Dit leverde Dj Mike zoveel energie op dat hij besloot zijn eigen drive-inn disco te beginnen. Na jaren ervaring op gedaan te hebben op kleine feestjes, is hij langzamerhand ook bij de grotere evenementen terecht gekomen, zoals Dag van Druten, Maas en Waalse Oktoberfeesten in Afferden, de Zomerfeesten in Nijmegen, Active Partyworld in Druten. Met het juiste licht en geluid is Dj Mike een entertainer die ervoor zal zorgen dat zijn optreden tijdens het weekend van Dag van Leeuwen onvergetelijk zal worden.

DJ Mike

Dansado en de Feestneger Dansado & De Feestneger hebben al menig festival op zijn kop gezet. Akram Abdo Ali (De Feestneger) is zo gek als een deur. Door de juiste muziek voor het juiste publiek maakt Joey Voermans (Dansado) het duo helemaal compleet! De muziekstijl die ze draaien is een mix van Moombahton, House en R&B, maar ze zijn niets vies van een potje Freestyle. Ze hebben samen al opgetreden op festivals als Paaspop, 7th Sunday, LEF en Hockeyloverz. En reken maar, iedereen ging hard! Van festival tot discotheek, zij laten een indruk achter die niemand snel vergeet. De slogan van dit unieke duo: 'Een dag niet gedanst is een dag niet geleefd.

Feestneger

DJ Maurice Maurice Huismans, geboren op 10 december 1973, beter bekend als DJ Maurice, is een Nederlandse discjockey. DJ Maurice is te herkennen aan zijn eigen stijl die bestaat uit veel verschillende muzieksoorten die elkaar (zeer) snel afwisselen zodat iedereen in korte tijd zijn/haar favoriete muziek voorbij hoort komen en niemand verveeld wordt door (te) lange nummers. Hij produceert met name cd's voor artiesten uit de feestmuziek maar ook voor bekende artiesten als Jan Smit , Gordon en Gerard Joling. Veel van zijn liedjes worden al lange tijd (grijs)gedraaid in het uitgaanscircuit zoals: "Hands Up", "Remember", "Opblaaskrokodil", "Kee Sera", "Good To Go 2005", "I Kiss Your Lips" en verschillende house platen.

De house-versie van de Frans Bauer hit "Heb Je Even Voor Mij" heeft weken in de top 10 van de MegaTop 50 en de Pepsi-Chart en hoog in de Rabo Top 40 gestaan. Deze plaat heeft DJ Maurice bekendheid een grote duw in de rug gegeven. Ook is DJ Maurice mede verantwoordelijk voor de feestact De Snollebollekes, die op zaterdag de feesttent van Wiellawaai op zijn kop beloven te gaan zetten.

DJ Maurice

Mark with a K
De in België geboren Mark Carpentier (10 februari 1973), alias Mark With A K, is ongetwijfeld een van de grootste namen in de Belgische Dj-wereld. Naast sijn solo-releases, heeft Mark With A K samengewerkt met andere kunstenaars binnen de Harddance genre, zoals Chris Willis, MC Chucky, Akyra, Ruthless en Davoodi. De huidige koning in de jumpscène Mark With A K telt al wat jaartjes maar blijft een leidinggevend figuur. Hij kan iedere muziekstijl aan en weet overal een feestje van te maken.

Mark witk a k

Party Animals Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. Nu, twintig jaar later en meer dan 1500 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

Maar er is wel degelijk wat veranderd, kleding en uiterlijk zijn van nu en niet van toen. Het razende succes van de Party Animals is geheel te danken aan de energieke show, de fanatieke producers, de trouwe fans, de enthousiaste discotheken en feestorganisaties die de groep maar blijven boeken en de actieve vrijwilligers die de groep bijstaan. Het feit dat de Party Animals zich niet tot nauwelijks gesteund voelen door radio, TV of geschreven pers lijkt niet in het nadeel van de groep te werken. Integendeel, door het uitblijven van "over-exposure" lijkt het of niemand er genoeg van kan krijgen en worden de Party Animals keer op keer, jaar in jaar uit weer teruggevraagd in clubs, zalen, feesttenten en op evenementen waar het iedere keer weer dolle pret is en "het dak eraf gaat". De bandleden zijn enorm gemotiveerd om er altijd een feest van te maken ook na 20 jaar nog steeds. Zorg dus dat je dit meemaakt.

Party Animals


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.