22-03-2019 1 min. Patrick van Haren

Forse bijdrage voor ADG

Forse bijdrage voor ADG

In het kader van Buurtverbeteraar van ING-EVENTS buurtverbeteraar was Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten genomineerd als 1 van de 5 goede doelen om mee te dingen naar een prijs van € 1000 tot € 5000.

In de periode van 21-01 tot en met 10-2 kon in de regio Nijmegen gestemd worden. Afgelopen zaterdag was op het ING-regiokantoor de spannende uitreiking van de prijzen. Tot grote verrassing kwam Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten als derde uit de bus en ontving deze stichting een cheque van 2.000 euro. Hiermede ontving Adrie’s Dijkenloop Gehandicapten een fantastisch cadeau ter opluistering van het vierde lustrum. De stichting bestaat dit jaar namelijk 20 jaar tastbaar en is vanaf de start steeds weer in staat geweest om regionale jongeren met een beperking te kunnen verrassen.

Dit cadeau komt prima van pas in het jubileumjaar. Ter opluistering van het jubileum willen we graag alle activiteiten opwaarderen met extra verrassingen. De jaarlijkse activiteiten t.w. Paascruise- Weekendjeweg - Paracruise en wekelijkse sportinstuif zullen we opsieren met meer spektakel en entertainment. Binnenkort volgt hiertoe nadere informatie.

ADG

Cees, Sander, Hilly en Adrie hebben zojuist de cheque in ontvangst mogen nemen. Eigen foto


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.