24-03-2017 1 min. Patrick van Haren

Fortis op zegetocht

Fortis op zegetocht

Trots zijn de trainsters van gym en turnvereniging Fortis uit Beneden-Leeuwen op de tot nu toe al behaalde resultaten op de regionale wedstrijden. Maar liefst vier gouden, vijf zilveren en 2 bronzen medailles werden er al bij elkaar geturnd door de 26 meiden van de selectiegroep in de vierde, vijfde en zesde divisie. Maar het seizoen is pas op de helft. Er staan nog een paar voorwedstrijden op het programma en dan volgen nog de spannende finales.

Fortis

Al veel mooie prestaties van deze meiden bij Fortis. Eigen foto

‘De tweede voorwedstrijd van de zesde divisie staat gepland op 1 april en zal in de eigen zaal, de Rosmolen in Beneden-Leeuwen gaan plaats vinden. Nog iets waar we trots op zijn,’ aldus Karola Kats bestuurslid van Fortis. ‘Nu wij zelf trainen in deze mooie nieuwe zaal zijn wij eindelijk in staat de wedstijden 'thuis' te organiseren.’

Mocht u eens een officiële KNGU wedstrijd willen zien bent u van harte welkom, de wedstrijddag duurt van 9 tot 18.00 uur verdeeld in vier wedstrijdrondes. In wedstrijd twee en drie zullen de jongste meiden van de selectie van Fortis uitkomen.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.