08-12-2017 1 min. Patrick van Haren

Geen Lauwe On Light

Geen Lauwe On Light

Het is inmiddels zeker dat er helaas ook dit jaar geen editie van Lauwe On Light zal plaatsvinden. Natuurlijk staat het iedereen vrij om de kerstverlichting zoveel mogelijk te gebruiken teneinde een sfeervol dorp te creëren. Wel is er Winter Wonder Lauwe in voorbereiding, dat is een speciale koopavond in december door Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen.

Fruitbuurt

Natuurlijk staat het iedereen vrij om de lampjes toch op te hangen. De bewoners van de Perzikstraat hebben hun omgeving al sfeervol verlicht. Eigen foto.

Eens in de drie jaar
Hans van Leeuwen reageert namens ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen: ‘We hebben afgelopen jaar veel energie gestoken in de voorbereidingen en de oprichting van het Ondernemersfonds. Dat start op 1 januari aanstaande. Saardoor is weinig tijd overgebleven om Lauwe On Light voor te bereiden. Aanvankelijk zou Lauwe On Ice eens in de drie jaar plaatsvinden en in de tussenliggende twee jaar zou Lauwe On Light worden georganiseerd. Dat gaan we nu veranderen. Beide evenementen vinden nu eens in de drie jaar plaats. We zoeken nog naar een derde evenement.’

Winter Wonder Lauwe
Dat derde evenement zou zomaar Winter Wonder Lauwe kunnen worden. Een speciale koopavond met aanbiedingen, demo’s, sfeer in en buiten de winkels en muziek. In 2012 vond die koopavond al eenmalig plaats en nu komt daarop een vervolg. Binnenkort meer daarover.

Lauwe On Light


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.