18-10-2019 2 min. Patrick van Haren

Griezelen in Tivoli

Griezelen in Tivoli

Kom tijdens Happy Halloween in de herfstvakantie van 12 t/m 17 oktober 2019 gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Het pretpark is tijdens deze dagen omgetoverd in Halloweensfeer en dagelijks kun je genieten van de show Tiffi in het park en pompoen snijden (tegen betaling). Daarnaast wordt er tijdens Tivoli's Halloween Party van 18 t/m 20 oktober, extra uitgepakt met superleuke Halloween activiteiten.

Happy Halloween
Tijdens Halloween mogen pompoenen natuurlijk niet ontbreken. Je kunt dan ook dagelijks pompoenen komen snijden in het park (tegen betaling). Natuurlijk kun je tijdens 'Tivoli's Happy Halloween' ook genieten van Tiffi's Show. Daarnaast kun je samen met Tiffi of Toffi op de foto gaan tijdens de Toffi’s Superheld of Tiff’s Heksen Fotobooth.

Tivoli Happy Halloween

Tivoli's Halloween Party
Tijdens Tivoli's Halloween Party van 18 t/m 20 oktober is het park verdeeld in 4 verschillende ‘pleinen’. Elk plein heeft z'n eigen Halloweensfeer en entertainment (zoals o.a. Mariachi muzikanten, Jim’s Avonturentocht, de Mysterieuze Muzikant en een extra griezelig Griezelbos) en z'n eigen 'griezelige' karakters rondlopen.

De opening van het Halloween Party programma is dagelijks om 13.00 uur. Tussen 13.30 en 16.30 uur komen de pleinen tot leven. Om 16.30 uur staan alle karakters klaar voor een Meet & Greet op het entreeplein.

Tivoli

Amusementspark Tivoli is in de herfstvakantie van 12 t/m 20 oktober 2019 dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over het park en het Halloween entertainment is te vinden op www.parktivoli.nl

Tivoli


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.