12-01-2018 2 min. Patrick van Haren

Grote artiesten op Pleinpop in Alphen

Grote artiesten op Pleinpop in Alphen

Op 6, 7 en 8 april 2018 staat Alphen (Gld.) weer drie dagen lang in het teken van heel veel goede muziek tijdens Pleinpop.nl. Het programma is bekend en ook deze editie komen er weer grote en veelbelovende artiesten naar de feesttent op het dorpsplein. Pleinpop.nl laat dit jaar voor de achttiende keer zien waar een klein dorp heel groot in is. Vrijdag 6 april opent Pleinpop.nl met niemand minder dan de Edwin Evers Band! Uniek voor Alphen, deze muzikale vrienden gaan een onvergetelijk optreden neerzetten onder leiding van Edwin Evers. Naast de Edwin Evers Band staat ook één van de meest succesvolle bands BLØF op het podium. Deze populaire Zeeuwse groep heeft al vele Nederlandstalige hits op haar naam staan. The Springsteen Experience en DJ Roy maken de vrijdagavond compleet. Het wordt gegarandeerd weer groot feest.

Pleinpop

Drie dagen muziek en gezelligheid van de bovenste plank. Foto: Pleinpop Alphen

Tijdens de oergezellige Hollandse avond op zaterdag 7 april gaat de feesttent op zijn kop. Vol Nederlandse meezingers met Tino Martin, André Hazes jr., Dennie Christian, Gerard Joling en uiteraard onze Jannes. Zondag 8 april wordt ook dit jaar een feest voor jong en oud met kinderactiviteiten en heel veel goede muziek. Great Piano’s XXL zorgen voor puur entertainment. Muziek en show waarbij het publiek betrokken wordt. Vinzzent en Het Feestteam maken er weer een knalfeest van en uiteraard mag DJ Roy ook tijdens deze twee dagen niet ontbreken.

Online kaartverkoop is gestart
Vanaf 1 januari 2018 is de online kaartverkoop gestart. Kaarten zijn te koop tegen Early Bird prijzen. Dus wees er snel bij en kijk op www.pleinpop.nl.

Kom ook naar de voorverkoopdag
Op zaterdag 20 januari is de voorverkoopdag van Pleinpop.nl 2018. In Dorpshuis De Hucht in Alphen zijn tussen 13.00 en 17.00 uur entreekaarten te koop tegen Early Bird prijzen. Alleen tot en met deze dag gelden de actieprijzen, dus kom ook langs! Na 20 januari gelden de normale ticketprijzen.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.