24-02-2017 2 min. Patrick van Haren

H en S doneert royaal aan Voedselbank

H en S doneert royaal aan Voedselbank

H&S Group heeft drie voedselbanken blij gemaakt met koffie, thee en rijst. Het gaat hier om de lokale voedselbanken in de plaatsen waar H&S Group is gevestigd: Oss, Barneveld en Beneden-Leeuwen. Deze donatie volgt op de enthousiaste inzamelingsactie in de kerstperiode.

In december riep het Logistiek Platform Oss (waar H&S Group bij aangesloten is) haar leden op om de lokale voedselbank te ondersteunen. H&S medewerkers Theo Nijs en Loretta Bruno voelden zich meteen verbonden met het initiatief en besloten om H&S-breed gehoor te geven aan de oproep.

Samen met Liedeke Oosterik in Barneveld en Astrid van Gelder in Beneden-Leeuwen organiseerden zij een inzamelingsactie onder het personeel. Medewerkers ruimden hun voorraadkasten op en deden extra inkopen: zij doneerden een heleboel lekkers voor de decembermaand, en ook broodnodige zaken als wasmiddelen en drogisterijproducten.

Naast dat ook eigen kerstpakketten gul gedoneerd werden, zijn alle ontvangen relatiegeschenken ingezameld. Dit waren dusdanig veel flessen wijn en bubbels dat alle vrijwilligers van de Voedselbanken in Oss, Barneveld en Beneden-Leeuwen ermee verblijd konden worden.

H&S Group heeft zelf geen kerstgeschenken gestuurd aan haar klanten en relaties. In plaats daarvan is er koffie, thee en rijst ingekocht voor de voedselbank. Met dank aan Douwe Egberts en Jumbo kon er extra scherp en dus extra veel ingekocht worden.

Op dinsdag 21 februari kwamen de vertegenwoordigers van de voedselbanken en Rob Hermes van LPO samen bij H&S in Oss. Zij namen daar de producten in ontvangst. Daarnaast maakten zij kennis met elkaar, wisselden ze ervaringen uit en werden potentiƫle nieuwe samenwerkingsverbanden gesmeed.

H en S group


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.