24-07-2015 2 min. Patrick van Haren

Hoe Bodysupport ons leefpatroon veranderde

Hoe Bodysupport ons leefpatroon veranderde

Deze week ontrvingen wij op de redactie de successtory van twee deelnemers, die het programma BodySupport volgden bij Wilma's Place in Beneden-Leeuwen.

Hierbij willen wij ons even voorstellen, Henri en Rianne Megens. Wij zijn body supporters van het eerste uur bij Wilma’s Place. Sinds 4 januari volgen wij dit programma nadat wij besloten hadden om aan onszelf te werken; we wilden gezonder leven. Dit was ons goede voornemen voor 2015.

Bodysupport

Rianne en Henri Megens vóórdat zij aan het programma Bodysupport begonnen.

Zaterdag 3 januari organiseerde Wilma voor haar leden een nieuwjaarsborrel. Hier zagen we de folder liggen van Body Support en vroegen toen aan Wilma, eigenaresse van Wilma’s Place wat dat inhield. Ze vertelde ons dat je dan een programma gaat volgen met een eetschema en daarbij moet je ook blijven sporten voor een optimaal resultaat. We namen de folder mee naar huis om erover na te denken. ’s Avonds besloten we samen om ervoor te gaan en zijn toen zondag 4 januari gestart met een proef van 4 weken. Beide waren we sceptisch in het begin over het programma. We dachten het helpt toch allemaal niet, maar na 4 weken begon er resultaat te zien met voor beide al het nodige gewichtsverlies, voor Rianne ongeveer een gewichtsverlies van 5kg en voor Henri zo’n 3,5kg. Hieruit bleek dat het programma dus echt werkt en onze sceptische gedachten waren verdwenen. We begonnen het zelfs ook gewoon leuk te vinden en besloten tot op de dag van vandaag het programma telkens te verlengen.
Nu na ruim een half jaar is het toch wel een hele verandering geworden. Henri is nu ongeveer 15 kg kwijt en Rianne 20 kg.

Body Support

Rianne en Henri Megens nadat zij met het programma Bodysupport hebben gewerkt.

Rianne en Henri: 'Hierbij willen wij dan ook de medewerkers van Wilma’s Place laten weten dat we niet alleen super trots en blij met ons zelf zijn maar ook heel erg met hun. Vooral voor hun uithoudingsvermogen, motivatie, geduld en plezier om ons twee te motiveren om er elke keer weer voor te gaan om nog trotser op ons zelf te kunnen worden.'

Voor meer informatie over Body Support: www.wilmas-place.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.