05-02-2016 2 min. Patrick van Haren

Hosmolenbal met Vieze Jack

Hosmolenbal met Vieze Jack

De eer voor de aftrap van carnaval is dit jaar weggelegd voor Vieze Jack, de zanger die naar eigen zeggen de grootste viespeuk is van heel Nederland. In Eindhoven start op vrijdagmiddag 5 februari Drie Uurkes Vurraf. In 2014 won hij de prijs Party Act 2014 voor opkomende artiesten en dit jaar komt hij opnieuw met een carnavalskraker van formaat. Zijn agenda puilt uit. Carnavalsvereniging De Braoiers heeft Vieze Jack kunnen boeken voor het Hosmolenbal op zaterdagavond. Dan zal zeker ook zijn nieuwste nummer te horen zijn, Captain Jack, de carnavalsversie van de Eurodance groep die hiermee in de jaren ’90 een grote hit scoorden.

Gebroeders Rossig
Niet alleen Vieze Jack, maar ook De Gebroeders Rossig uit Wijchen treden op tijdens het Hosmolenbal. Dit zijn vier spontane, zingende broers genaamd Tonnie, Sjonnie, Ronnie en Donnie. Deze eeneiige vierling geboren op 11-11-1971 begon al vroeg met muziek maken. Moeder Rossig stimuleerde haar jongens om iets met hun muzikale talent te gaan doen. Doordat zij veelvuldig in de muziekschool te vinden waren hebben de broers geleerd om verschillende instrumenten te bespelen. Gitaar, piano, harmonica, triangel, blokfluit en zelfs de accordeon spelen zij zonder enig probleem.Met hun muzikaliteit en de nieuwste carnavalskraker Wij gaan Après skiën zullen zij de fundering van de nieuwe Rosmolen zeker testen.

Atlantis discotheek Al vele jaren werken De Braoiers nauw samen met de vakkundige dj’s van Atlantis Discotheek. Zij weten precies wat onze Braoiers en Braoierinnekes willen horen en waar men op wil feesten. De wisselwerking is er als vanzelfsprekend dus dat belooft ook dit jaar weer een geweldig carnavalsfeest te worden. Kaarten in de voorverkoop 10 euro (verkrijgbaar bij Feestwinkel Van Beuningen) en aan de kassa 12 euro.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.