17-11-2017 2 min. Patrick van Haren

In het zadel voor kleur

In het zadel voor kleur

Nico van Swam uit Boven-Leeuwen organiseert in samenwerking met DSZ een wielertweedaagse voor het Toverbaltheater. De indoor tweedaagse is op 24 en 25 november.

Het is de bedoeling dat deelnemers in teams van twee personen meedoen. Ze stappen in de kantine van DSZ op een (stilstaande) wielrenner en leggen op vrijdag- en zaterdagavond 250 en 375 meter af. Uiteraard gaat het erom welk team het snelst is. Sprinten dus! Deelname kost honderd euro per team. Er zijn prijzen voor het snelste mannen- en vrouwenteam en voor de snelste individuele man en vrouw. Inschrijven kan nog steeds via info@inhetzadelvoorkleur.nl. Supporters op die twee dagen zijn ook zeer welkom.

Toverbaltheater

Ben jij de snelste indoor renner / renster van 2017?
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november zullen oude tijden herleven in het clubhuis van D.S.Z aan de Trambaan 1 te Boven-Leeuwen. Dan wordt er namelijk een indoor wieler 2 daagse op wielrenfietsen georganiseerd voor het Toverbaltheater. Zo’n 25 tot 30 jaar geleden kende dit evenement een grote populariteit bij de wielrenners en rensters in geheel het land. Doch daarna werden deze evenementen niet of nauwelijks georganiseerd. Er wordt weer nieuw leven geblazen in dit evenement gezien de grote opkomst en de populariteit van het wielrennen in het land van Maas en Waal.

Sponsoren / teams kunnen inschrijven met een team wat moet bestaan uit 3 personen ( 2 renners/ rensters met 1 reserve renner/ renster). De kosten hiervoor zijn € 100,00 per team. Er wordt door de deelnemers / deelneemsters op 2 avonden gefietst en op iedere avond fietsen zij 2 afstanden, t.w. Vrijdag 250 mtr en 375 mtr

Zaterdag 250 mtr en 375 mtr

Er zijn prijzen voor:

· Het snelste herenteam

· Het snelste damesteam

· Snelste renner individueel

· Snelste renster individueel.

Deelname is geheel voor eigen risico. Na afloop kan er gezellig worden na geborreld.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk door onderstaand formulier in te sturen. Er zal dan tijdig contact met u opgenomen worden voor verdere informatie.
Zie ook: www.inhetzadelvoorkleur.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.