29-04-2016 1 min. Patrick van Haren

Ingeloot voor de 100e Vierdaagse

Ingeloot voor de 100e Vierdaagse

Onlangs maakte de organisatie van de Vierdaagse van Nijmegen bekend wie de gelukkigen waren die werden ingeloot voor deelname aan ‘The Walk of the World’ zoals de Vierdaagse wordt genoemd in het buitenland. Er werden ook ruim 4.000 inschrijvers teleurgesteld. Zij zijn niet uitgenodigd om mee te lopen in de honderdste editie.

In Beneden-Leeuwen klonk ook hier en daar gejuich. Wandelaars die al vele jaren deze prestigieuze tocht met succes hebben volbracht, waren inmiddels zeker van deelname. Anderen zaten in spanning te wachten op goed bericht uit Nijmegen. Op facebook verschenen in de loop van vrijdagavond 8 april verschillende positieve berichten. Inmiddels zijn de meeste wandelaars volop in training om straks goed geoefend aan de start te verschijnen.

In navolging van de gemeente Druten, die al vele jaren haar wandelende inwoners beloont met een uitnodiging op het gemeentehuis en een T-shirt, is er ook in de gemeente West Maas en Waal gesproken of het niet mogelijk zou zijn een dergelijke bijeenkomst voor de West Maas en Waalse wandelaars te organiseren. Als hier meer duidelijkheid over is, zullen wij daar uiteraard melding van maken.

Vierdaagse


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.