16-11-2018 1 min. Patrick van Haren

ISALA 77 geeft aandacht aan een Veilig Sportklimaat

ISALA 77 geeft aandacht aan een Veilig Sportklimaat

De Volleybalvereniging ISALA ‘77 uit Beneden-Leeuwen heeft van het Rabobank coöperatiefonds een bijdrage gekregen ter ondersteuning van het initiatief Veilig Sportklimaat ‘een veilige sportomgeving voor iedereen’.
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van ISALA ‘77 op dinsdag 29 oktober 2018 werd het resultaat gepresenteerd. De jeugdtrainster en secretaris onthulden een Veilig Sportklimaat bord met pakkende termen die weergeven hoe we samen veilig en met respect sporten binnen onze club.

Of je nu een spelend lid bent, als scheidsrechter optreedt, langs de lijn een team coacht of gezellig als toeschouwer op de tribune je team aanmoedigt; dit gebeurt bij ISALA ‘77 altijd veilig en sportief. Ongewenst, intimiderend of grensoverschrijdend gedrag past hier niet bij en dat willen we met dit bord benadrukken.

Isala 77

Het ontwerp van het bord is van Angelique, zelf actief als coach en zeer betrokken bij ISALA ‘77 en mede tot stand gekomen met inbreng van de vertrouwenspersoon van de vereniging.

Het VSK-bord heeft inmiddels een opvallende plaats gekregen in de hal van MFA De Rosmolen, zodat het direct bij binnenkomst zichtbaar is en het sporters en bezoekers regelmatig herinnert aan het sportklimaat bij ISALA ‘77. Om de aandacht voor lange tijd te blijven trekken zullen de posters regelmatig wisselen.

Zo willen we benadrukken dat iedereen met respect en vertrouwen optimaal kan genieten van sport en beweging.

Isala 77

Eigen foto's


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.