13-10-2017 2 min. Patrick van Haren

Joke Albers exposeert in het gemeentehuis

Joke Albers exposeert in het gemeentehuis

In Woudenberg en omstreken is Joke Albers geen onbekende. Joke heeft reeds vele exposities gehad door Nederland die zij met veel plezier inricht. Joke is begonnen met aquarel waarbij durf en spontaniteit een grote rol spelen, tevens werkt zij met pastel, acryl en vele andere technieken. Behalve de vele prettige opdrachten die zij krijgt heeft zij geen vaste, opgelegde manier van werken. Het blijft iedere keer opnieuw een soort aftasten waarom iets wel of niet bevalt. Het zoeken naar compositie, sfeer en het experimenteren met technieken en het combineren van kleuren is voor haar een regelrechte uitdaging. De werken zijn erg divers, soms uitgewerkt tot in het kleinste detail en andere ontstaan door eigen denkbeeld. Het coloriet zet zij sterk aan waardoor met name bij aquarel aan kracht wordt gewonnen. Hierbij probeert zij de zeggingskracht van een werk te versterken.

Joke Albers

De werken van Joke bestaan uit een ruime diversiteit want er zijn vele aspecten die haar interesseren en tijdens het werken blijft het steeds opnieuw verbazend wat zich “onbewust” aandient. Kunst is niet alleen kijken maar ook zien en voelen, het moet je raken en dat probeert Joke over te brengen met haar schilderwerken. Haar voorkeur gaat wel uit naar figuratief alhoewel abstract ook zeer verrassend kan zijn en ze daar ook de voorbeelden van laat zien.

Joke’s Art Atelier is te bezoeken in Woudenberg, waar tevens met regelmaat workshops van 1 dag worden gegeven. Voor een bezoek wel graag van te voren even bellen naar 06-15454959 of een mailtje naar joke-albers@hotmail.com

Informeer vrijblijvend naar de 1-daagse workshop acryl schilderen via tel. of mail. Tevens bijzonder geschikt voor een familie en vriendinnen dag of als cadeautje. Wellicht is het ook leuk de website te raadplegen om daar ook nog andere werken van Joke te kunnen zien en waar tevens de datums voor de workshops staan vermeld www.jokealbers.exto.nl

U bent van harte welkom
Tot eind december 2017 is de expositie van Joke Albers te zien in het gemeentehuis van West Maas en Waal, Dijkstraat 11 te Beneden-Leeuwen. Op maandag tussen 8.30 uur - 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 uur - 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 uur - 13.00 uur.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.