Kaartverkoop Hasta La Festa gestart

Op zaterdag 5 oktober dit jaar gaat MFA de Rosmolen compleet op zijn kop! Rosmolen Events lanceert haar eerste event met 'π™ƒπ˜Όπ™Žπ™π˜Όπ™‡π˜Όπ™π™€π™Žπ™π˜Ό!'. Een event voor de jeugd in de leeftijdscategorie 11 tot 18 jaar.

StukTV
StukTV maakt spraakmakende, bizarre, humoristische en uitdagende content. Iedere week bepaalt de kijker wat de presentatoren Giel, Thomas & Stefan moeten uitvoeren. Naast de wekelijkse opdrachtvideo’s produceren we diverse series zoals Jachtseizoen en De Kluis. Met meer dan 2 miljoen abonnees op YouTube, honderdduizenden volgers op social media als Instagram, Facebook en Twitter en meer dan 22 miljoen views per maand is StukTV het grootste online entertainmentplatform van Nederland. Maar het gaat verder dan alleen YouTube. We produceren muziek waarmee we de streaminglijsten proberen te veroveren. Tijdens Hasta La Festa hoor je daar beslist meer over.

Sjieke Bazen
Gewapend met champagne, confetti en moddervette tracks wordt ieder festival en iedere tent en club van top tot teen afgebroken. Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie! De mc/dj combinatie stond niet voor niets al op gerenommeerde festivals als Dutch Valley, Dreamfields, Hockeyloverz, Matrixx at the Park, Emporium en Defqon1. Geboren feestbeesten gegoten in een Sjiek jasje!

SilFissa
Een getalenteerde feest DJ uit Beneden-Leeuwen die niet mag ontbreken op Hasta La Festa. Velen zullen SilFissa kennen van
- Splash Horssen
- Active Partyworld Druten
- Cartoon Lloret de Mar (Spanje)
- The Box Lloret de Mar (Spanje)

Joey Festa, dé dj en host van dit event
Tot voorheen alias Feest DJ Joey, is een allround DJ die van ieder feestje een knalfeest weet te maken. Jong van leeftijd maar al vele jaren ervaring. Een 25-jarige bruiloft, een verjaardagsparty, een jubileum of een feestje in de kroeg? Voor Feest DJ Joey géén enkel probleem. De kracht is om de juiste muziek op de juiste momenten te draaien, dat wat de aanwezige gasten graag willen horen. Daarmee is de missie om een ieder een glimlach te bezorgen en van ieder feestje waar hij te vinden is een onvergetelijk knalfeest te maken! Zelf kritisch zijn is belangrijk: ikzelf ben pas tevreden als ie-de-reen het naar zijn zin heeft gehad, pas dan kan ik met een goed gevoel huiswaarts.

Extra dj’s die aan dit toch al volle programma zijn toegevoegd: Sennsation & DJ Tijn!

Kom jij met jouw vrienden en vriendinnen het dak er af blazen?! De kaartverkoop is inmiddels gestart.  Of check @RosmolenEvents op Facebook voor meer info!

Formido Leeuwen
Probabilis