23-06-2017 2 min. Patrick van Haren

Kortingsactie voor kaarten Dameszitting

Kortingsactie voor kaarten Dameszitting

Stichting Sport & Recreatie Beneden-Leeuwen neemt de organisatie op zich van de eerste Leeuwense Dameszitting op zondag 26 november. De organisatie heeft al enkele belangrijke stappen gezet om aan alle belangstellende dames een bijzonder programma voor te schotelen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Ladies only
In gesprek met organisator Henk Janssen probeerden we erachter te komen wat het programma dan zoal te bieden heeft. ‘Een tipje van de sluier?’ lacht Henk. ‘Nee, dat is niet mogelijk. Het programma kent straks vele verrassende hoogtepunten, maar die gaan we nog niet verklappen. Ik kan wel vertellen dat de Dameszitting gaat over beleving, lifestyle, glitter & glamour. Alles wat een moderne vrouw kan boeien, komt aan bod. Fascinerende acts met lust voor het oog, vrolijkheid en verrassingen voeren de boventoon. In de keuken worden bijzondere hapjes bereid en er zijn onbeperkt drankjes verkrijgbaar.’

Sensatie en spektakel
Wil jij ook niets missen van deze sensationele Dameszitting? Wil jij ook eens ontvangen worden als een ster over de rode loper? Wil jij samen met jouw vriendinnen een middag beleven om nooit te vergeten? Reserveer dan nu zondag 26 november in je agenda.

Speciale actie
Tijdens de Dag van Leeuwen is het promotieteam van de eerste Dameszitting aanwezig met een stand in de Sportlaan. De vier dames Kaylee, Martine, Anita en Dominique mogen namens de organiserende stichting Sport & Recreatie Beneden-Leeuwen korting aanbieden bij de aanschaf van entreekaarten. Bij de stand van het promotieteam kunnen alleen tijdens de Dag van Leeuwen entreekaarten worden gekocht met een korting van maar liefst 10 euro per kaartje. Maar let op: deze mogelijkheid geldt slechts tussen 12 en 15 uur en zolang de voorraad strekt!!! Pinnen bij de stand is mogelijk. Zorg ervoor dat je op tijd je kaartje(s) hebt bemachtigd, want op=op.

Datum: 26 november 2017
Locatie: mfa De Rosmolen
Ontvangst: vanaf 10:30 uur
Programma: 11:00 uur – 15:00 uur
Kaarten: 60 euro All Inclusive

Vanaf 15:00 uur wordt de accommodatie weer vrijgegeven zodat ook mannen weer worden toegelaten om gezamenlijk de After Party bij te wonen.

Dameszitting


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.