25-05-2018 1 min. Patrick van Haren

Laatste inleverdag gehaakte dekens

Laatste inleverdag gehaakte dekens

Zoals wellicht bekend is bij vele bezoekers van onze website Blik op Beneden-Leeuwen is er een grote actieve groep haaksters in Beneden-Leeuwen maar ook in andere woonplaatsen in het Land van Maas & Waal actief om mee te doen aan de grootste gehaakte deken ter wereld. Reeds tweemaal eerder zijn er al grote stapels Maas en Waalse dekens naar Leeuwarden meegegeven naar de opslag aldaar. We hebben een allerlaatste finale datum voor het inleveren van de dekens.

Op zaterdag 9 juni komt nog één keer de bus uit Leeuwarden onze stapels dekens ophalen. De dekens uit onze gehele regio zijn nog tot die tijd bij ons in te leveren in Beneden-Leeuwen. Onze dekens zijn die dag nog te bekijken tussen 13.00- en 16.00 uur in de sportzaal van MFA de Rosmolen. Daarna gaan ze met Peter in het busje mee naar Friesland om geregistreerd en opgeslagen te worden. Op zaterdag 14 en zondag 15 juli worden alle dekens in Park Vijverberg in Leeuwarden neergelegd. Nadien worden alle dekens aan goede doelen geschonken.

Belangrijke mededeling:

Haak-In Haak-Aan Maas&Waal blijft gewoon doorgaan op de dinsdagmiddag van 13.00 -15.30 uur met creatief ontmoeten, haken, breien, borduren gewoon gezellig samenzijn in Brasserie de Rosmolen. We gaan verder met onder andere droomdekentjes haken, handwerken voor andere goede doelen en eigen werk........

Met uitzondering van vakantieperioden als Brasserie gesloten is.

Haken


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.