13-10-2017 1 min. Patrick van Haren

Lampionnen betoveren centrum van Lauwe

Lampionnen betoveren centrum van Lauwe

De Lampionnenoptocht, waarvan de organisatie is in handen van carnavalsvereniging De Braoiers, wordt ook dit jaar weer gehouden voor alle kinderen van Beneden Leeuwen en zal plaatsvinden op vrijdag 10 november as. De kinderen kunnen zich samen met hun opa's, oma's, papa's en mama’s vanaf 18:15 uur verzamelen voor de hoofdingang van Verpleeghuis Sint Elisabeth aan de Pastoor Zijlmanstraat.

De optocht start om 18:30 uur in het bijzijn van o.a., alle leden van cv.de Braoiers, jeugdprins Jelle en jeugdprinses Finn, prins Jos en zijn funkenmarike Kaylee door de Plaza van het verpleeghuis. Op de vrolijke klanken van Leeuwens dweilorkest de Druppels gaat de optocht verder via Beatrixstraat, Zandstraat, Zijveld, Rozenstraat en Dahliastraat naar MFA de Rosmolen aan de Leliestraat. Daar zal het programma Kids4Lauwe, voor en door de kinderen, worden gegeven onder toezicht van de Braoiers.

Gebruik de herfstvakantie alvast om met elkaar een leuke lampion te maken en zorg dat je er bij bent op vrijdag 10 november.

Lampionnenoptocht

Lampionnenoptocht 2016. Archieffoto: Markeon.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.