14-06-2019 4 min. Patrick van Haren

Leones al 90 jaar een Leeuw van een vereniging

Leones al 90 jaar een Leeuw van een vereniging

Dit jaar bestaat s.v. Leones 90 jaar. Om dat te vieren wordt er volgende week een lang weekend georganiseerd waarin jong en oud zich kunnen vermaken. Het jubileum zal worden gehouden van donderdag 13 juni t/m zondag 16 juni. Samen met alle leden, vrijwilligers, supporters, sponsors en iedereen die Leones een warm hart toedraagt belooft het een onvergetelijk jubileum te worden. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de georganiseerde activiteiten. Het programma gedurende het jubileumweekend zal er als volgt uit gaan zien.

Donderdag 13 juni - Juniorenavond (j/mo-15 tm j/mo-19)
De donderdagavond wordt er een activiteit georganiseerd speciaal voor de junioren. Aanvang is 19:00 in het clubhuis. Vanaf 19:15 zal er een parcours klaar staan met o.a. paintbal schieten en voetgolf. Tijdens de verschillende spelonderdelen kunnen punten verdiend worden die om 21:15 worden omgezet in fiches. Vervolgens kunnen deze fiches ingezet worden aan de speeltafels in het Black & Yellow Casino in het clubhuis. De spelers met de meeste fiches om 22:30 winnen een Champions League bal. Opgave vooraf was noodzakelijk.

Vrijdag 14 juni - Reünieavond met aansluitend feestavond
Op vrijdagavond is er vanaf 19:00 uur een reünie waarvoor alle leden en oud-leden van harte worden uitgenodigd. Bij ontvangst zal koffie, thee en iets lekkers klaar staan. Er is de mogelijkheid om oude foto's terug te kijken en een nieuwe foto te maken met het reünie-elftal. Natuurlijk is er de mogelijkheid om gezellig met oud-teamgenoten even bij te praten en terug te blikken op het Leones van vroeger.

Deelname aan de reünie is kosteloos maar voor deelname is het noodzakelijk dat je je op tijd hebt opgegeven. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten.

Aansluitend aan de reünie vanaf 21:00 uur is het vrije inloop en start de feestavond met muziek van de band 3ofUS Plus. DJ Ronn Laam zal zorgen voor gezellige klanken tussen de optredens van de band door en zanger Marinus zal een gastoptreden verzorgen. Omstreeks 22:00 uur zal er een loterij plaats vinden met spectaculaire prijzen. O.a. een fiets, caravanstalling, een BBQ, gereedschap en waardebonnen zullen zijn te winnen.

Zaterdag 15 juni - Horecatoernooi 90s Edition
Op de zaterdag zal het jaarlijks terugkerende Horecatoernooi plaatsvinden. De 22e editie zal vanwege het 90 jarig bestaan van s.v. Leones toepasselijk genoeg in het teken staan van de 90s. Het door de Supportersclub georganiseerde toernooi is elk jaar weer een geslaagd 7 tegen 7 toernooi waar met 32 deelnemende teams uit de regio sportiviteit én gezelligheid centraal staan. Na afloop van het toernooi zullen DJ Jeffrey en Jeffrey een knallende derde helft verzorgen!

Horecatoernooi

Zondag 16 juni - Familiedag met activiteiten en muziek voor jong én oud
Op de zondag wordt een familiedag georganiseerd. De familiedag zal bestaan uit activiteiten voor jong én oud. Iedereen, vrijwilligers, (jeugd)leden, supporters en ouders van leden, zijn daarom van harte welkom op de "Leones familiedag' vrijwilligers, (jeugd)leden, supporters en ouders van leden.

GPS puzzel tocht Om 13:30 start een GPS puzzel tocht door Beneden-Leeuwen. De route is ongeveer 5 km, duurt een uur tot 5 kwartier en zowel kinderen als volwassene kunnen deelnemen. Per groep wil de organisatie 4-8 tot personen laten starten maar dit kan afhankelijk van het aantal kinderen / volwassene afwijken. De laatste groep zal rond 14:30 vertrekken en rond 15:30 is dan iedereen weer terug op het sportpark. Deelname aan de GPS puzzel toch is gratis. Aanmelden kan vooraf door een mail te sturen naar brunch@sv-leones.nlmaar mag ook voor aanvang van de GPS puzzel tocht op het sportpark.

Pubquiz
Vanaf 14:15 zal de welbekende quizcommissie van Leones met quizmaster Leo van de Geijn een gezellige pubquiz organiseren. Deze pubquiz wordt in een andere vorm gehouden dan de jaarlijkse terugkerende quizavond in december. De Pubquiz staat namelijk geheel in het teken van de jaren 90 met alle bijpassende onderwerpen uit die periode zoals Flippo's, 90s muziek en hoogtepunten uit het voetbal. Stel een team samen van 4 tot 6 personen (leeftijd 18+) en schrijf je onder vermelding van Teamnaam en teamspelers in! Inschrijving is gesloten.

Buikschuiven, springkussens en clown Joris
Mocht je liever niet deelnemen aan de GPS puzzel tocht of de pubquiz dan is dat geen enkel probleem. Vanaf 14:00 is het mogelijk om te buikschuiven op de buikschuifbaan van de Dag van Leeuwen én er is een springkussen en stormbaan. Clown Joris komt vanaf 15:00 uur om de kinderen te vermaken.

Loterij met spectaculaire prijzen
Na afloop van de GPS puzzel tocht en de pubquiz wordt erom 17:00 een loterij gehouden. De loten kunnen gekocht worden op de familiedag en mee doen is zeker de moeite waard. Er zijn namelijk spectaculaire prijzen beschikbaar gesteld door ondernemers en sponsoren die s.v. Leones een warm hart toe dragen. O.a. een fiets, een combikaart voor Wiellawaai, een speakerset, een APK keuring en diverse waardebonnen zullen worden verloot.

Muziek, hapje én een drankje Gedurende de hele familiedag zal DJ Ronn Laam zorgen voor gezellige muziek. Natuurlijk wordt er na afloop van de loterij nog een feestje gebouwd om het weekend in Leones stijl af te sluiten. Zanger Marinus mag daarom ook op de zondag niet ontbreken en komt nog even langs! Mocht je honger krijgen dan is Eten Enzo aanwezig met een divers aanbod aan eten voor jong én oud. Rond 20:00 zal het jubileumweekend zijn einde vinden.

Jubileum Leones

Foto's: Markeon


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.