23-02-2018 2 min. Patrick van Haren

Natural Face Lifting Nieuw bij Schoonheidssalon Mooi en Zo

Natural Face Lifting Nieuw bij Schoonheidssalon Mooi en Zo

Natural Face Lifting is een massagemethode, ontwikkeld door een fysiotherapeute, om huidverslapping en –veroudering in het gelaat, hals en decolleté aan te pakken. Het is een samensmelting van verschillende behandeltechnieken die allemaal hun oorsprong vinden in de fysiotherapie. Het is een geweldige aanvulling op mijn basis bindweefseltechnieken. Bindweefselmassage bevordert de aanmaak van collageen en het versterken van elastine ter bestrijding van rimpels. Een prachtige behandeling maar er is nog meer mogelijk.

Eigenaresse Inge Sepers van Schoonheidssaoln Mooi & Zo vertelt: ‘In 2017 heb ik de specialisatie “Huidverbeterende Bindweefselmassage” behaald. Omdat bindweefselmassage een behandeling is waar mooie resultaten mee behaald worden werd ik zelf erg enthousiast en daardoor kwam ik in aanraking met Natural Face Lifting. In januari 2018 heb ik de opleiding Natural Face Lifting gevolgd en ben ik erkend Natural Face lift therapeute.’

Bij Natural Face Lifting wordt niet alleen gewerkt op collageen en elastine. Ook de spiertonus, de stevigheid in het gelaat wordt aangepakt. We kennen de hangende wangen, een dubbele kin, een uitgesproken neus lippenplooi en zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de tonus van het spierweefsel. Deze kunnen weer worden opgebouwd door spiertonus verhogende technieken.

Inge gaat verder: ‘Ook verliezen we bij het ouder worden aan botsterkte. Versterking kunnen we stimuleren door botfricties. Daardoor behouden we een meer jeugdige vorm van het gelaat.’ Bent u op zoek naar huidverbetering op 100% natuurlijke basis zonder plastische chirurgie en zonder inspuitingen? Dan kunt u bij Schoonheidssalon Mooi&Zo! terecht voor deze prachtige, natuurlijke behandeling.

Indien u nog in februari 2018 een kuur boekt ontvangt u 10% korting!

‘Ik hoop u binnenkort in de salon te mogen verwelkomen voor zo’n prachtige Natural Face Lifting behandeling/kuur’, besluit Inge Sepers.

Meer informatie over Natural Face Lifting en bijbehorende prijzen vind u op de website www.schoonheidssalon-mooienzo.nl
U vindt Schoonheidssalon Mooi&Zo! aan de Zandstraat 7 te Beneden-Leeuwen
Mobiel: 06-14116981

mooi en zo


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.