17-01-2020 1 min. Patrick van Haren

Nieuw bestuur Dijkensport klaar voor 2020

Nieuw bestuur Dijkensport klaar voor 2020

Na de jubileumeditie in 2019 heeft DijkenSport afscheid genomen van 4 bestuursleden: Masjel van Ooijen, Ton Gradussen, Roel van Leeuwen en Monique Mulders, samen goed voor meer dan 45 jaren bestuurservaring.

Het nieuwe bestuur is inmiddels ingewerkt en alweer enkele maanden bezig met de voorbereidingen voor de editie van 2020. Freek van Wamel heeft de voorzittershamer overgenomen van Ton Gradussen. Diƫgo Alblas, verantwoordelijk voor de hardlooponderdelen en de triatlon, heeft in 2019 al een jaar meegedraaid en is de opvolger van Masjel van Ooijen. Jelle Kosters, verantwoordelijk voor start/finish en verzorging, gaat de taken van Roel van Leeuwen overnemen. En Minette Tromp, al jaren secretarieel en algemeen ondersteunend zeer nauw betrokken bij DijkenSport, neemt het secretariaat over van Monique Mulders.

Verder bestaat het bestuur uit Gerard Janssen (penningmeester), Gerard Kosters (hulpverlening, veiligheid en parcours), Esther Kirchberg (wielrennen/skeeleren) en Stef Kraan (Bourgondisch fruitwandelen en fruitfietsen).

Zij rekenen, samen met de vele vrijwilligers, deelnemers en het publiek, weer op een prachtig Maas en Waals evenement op 4, 5 en 6 september.

Dijkensport


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.