18-04-2014 2 min. Patrick van Haren

Nieuwe koers Wiellawaai

Nieuwe koers Wiellawaai

Op 4 en 5 juli vindt wederom het jaarlijkse muziekspektakel Wiellawaai plaats. Het evenement in Beneden Leeuwen dat vertier biedt voor jong en oud.
De organisatie is erg trots om de nieuwe koers en de bijbehorende line up voor Wiellawaai 2014 nu te kunnen presenteren.

Wiellawaai Relight
Na een aantal jaren zeer succesvol op de vrijdagavond een 90´s programma te hebben georganiseerd, is dit jaar gekozen voor een geheel andere opzet voor de vrijdagavond. Eén van de redenen is dat dit succesvolle concept in de regio veelvuldig is overgenomen en daardoor op vele muziekavonden dezelfde artiesten te zien en te horen zijn. Dag van Leeuwen wilde daarom een andere koers gaan uitzetten met Wiellawaai Relight.
Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met dj Robbinyo.
Voor de vrijdagavond, een avond waar de focus ligt bij de jeugd, is gekozen voor een modernere aanpak met nationale en internationale dj´s. Het is de Dag van Leeuwen gelukt om voor Wiellawaai Relight de dj Vato Gonzalez, bedenker van de “Dirty House”
en dj Alvaro te contracteren. DJ´s die op internationaal niveau en op diverse grote festivals meedraaien. Tezamen met dj Robbinyo en dj´s Bart & Daan kan het niet anders worden dan een nieuwe koers die vast en zeker minimaal zo succesvol zal zijn als de 90´s avonden.

Wiellawaai Zaterdagavond
Voor de zaterdagavond heeft de stichting Dag van Leeuwen de input gevraagd van zijn bezoekers. Via een stemming op de Facebook pagina van de Dag van Leeuwen was er de keuze uit een 4-tal artiesten. Gecombineerd met alle goede tips is er een line-up van artiesten uitgekomen die een garant staat voor een avond van muzikale kwaliteit en gezelligheid.

Jannes op Wiellawaai

De avond zal, op aanvraag van vele bezoekers, wederom worden verzorgd door Beethoven Rocks. Met hun onuitputtelijke energie en diepe beleving is deze topformatie het recept voor een onvergetelijk feest. Eregast van de avond, de duidelijke nummer 1 uit de stemming op Facebook, is niemand minder dan Jannes. De sympathieke Drent , nog genomineerd dit jaar voor de Edison award, zal geen enkele moeite hebben om de avond tot een onvergetelijk feest te maken. Vinzzent, al eerder een graag geziene gast op Wiellawaai, maakt de line-up voor een onvergetelijk gezellige avond compleet.
Om zich te onderscheiden van andere feesten uit de regio heeft de organisatie van Wiellawaai / Dag van Leeuwen ook in de belevingssfeer een aantal veranderingen in petto. Zo zal er gestreefd worden naar een sfeer die meer het gevoel van een festival zal geven. Hoe dit vorm zal krijgen?
Houd hiervoor de nieuwseditie van Blik op Beneden-Leeuwen in de gaten.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.