Ondernemersfonds biedt veel kansen

Samenwerkingsovereenkomst met Stichting Ondernemersfonds Beneden-Leeuwen officieel getekend

Op dinsdag 30 januari hebben gemeente West Maas en Waal en Stichting Ondernemersfonds Beneden-Leeuwen (SOBL) de samenwerkingsovereenkomst Reclamebelasting officieel getekend. Dankzij de ondertekening kan er vanaf nu reclamebelasting worden geheven in het centrum van Beneden-Leeuwen en Heemstrade. Met deze inkomsten wil de stichting het centrum nog beter op de kaart gaan zetten.

Stichting Ondernemersfonds
Het ondernemersfonds is een initiatief van ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen. Het invoeren van het fonds in een afgebakend gebied van Beneden-Leeuwen zorgt ervoor dat er meer financiële middelen vrij komen voor (nieuwe) evenementen, de dorpsconciërge en promotieactiviteiten. Daarnaast wordt ook de zogenoemde ‘freerider problematiek’ aangepakt.

Streven van de stichting
Een veilig en aantrekkelijk winkelhart is het streven. Een aantrekkelijk winkelhart leidt tot meer klanten en daarmee meer omzet voor de ondernemers. Hierdoor wordt de levendigheid voor inwoners vergroot, net als de leefbaarheid van de gemeente en het ondernemersklimaat. Samen stap voor stap sterker. De stichting bestaat uit voorzitter Chris van Oijen en bestuursleden Willievan Wamel, Bram van Koolwijk, Henk Heijmans, Maarten Kocken en Marco van den Bogaard.

Ondernemersfonds

Foto: v.l.n.r. wethouder Sander Bos, Chris van Ooijen, Bram van Koolwijk, burgemeester Vincent van Neerbos en Willie van Wamel.

Jon Toebast Tegels en Sanitair BV
Kantoorshop De Rijk