Ontbijtworkshop voor alle ondernemers

Organisatie in handen van Gemeente West Maas en Waal

Op 17 november 2017 vindt de tweede Dag van de Ondernemer plaats, een initiatief van MKB-Nederland. Speciaal voor deze gelegenheid organiseert gemeente West Maas en Waal een ontbijtworkshop om onze ondernemers op deze dag in het zonnetje zetten.

Tijdens het ontbijt kunnen ondernemers zich laten inspireren door LinkedIn kenner bij uitstek; Anton Honing. Veel ondernemers hebben een LinkedIn profiel, maar hoe zet je dit in voor de onderneming? Anton geeft een korte cursus LinkedIn optimalisatie voor bedrijven. Na de workshop is er de mogelijkheid om te discussiëren over een aantal stellingen en te speeddaten.
Ondernemers zijn van harte welkom op 17 november 2017 om 8.00 uur (tot ± 9.30 uur) op het gemeentehuis, Dijkstraat 11 in Beneden-Leeuwen.

Aanmelden
Om een en ander goed te organiseren is het nodig dat ondernemers zich aanmelden vóór 8 november 2017. Hiervoor kunnen zij contact opnemen met M. (Merel) van Hees via E: mvhees@westmaasenwaal.nl. Bellen kan natuurlijk ook T: 14 0487.

Dag van de Ondernemer 2017
Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Op deze dag bedanken we onze ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we het ondernemerschap. 

Probabilis
De Agave