24-03-2017 2 min. Patrick van Haren

Oranjebal terug in MFA De Rosmolen

Oranjebal terug in MFA De Rosmolen

Op Koningsdag donderdag avond 27 april is er na 5 jaar weer een Oranjebal in de Rosmolen. De Stichting Sport & Recreatie Beneden leeuwen wil deze avond nieuw leven inblazen. De organisatie heeft een boeiend muziek programma weten samen te stellen m.m.v. bekende live band 3ofUS+ en feestzanger Vinzzent. Zij zullen het Oranjefeest in Beneden-Leeuwen zeker aanwakkeren.

Met de band 3ofUS+ zijn de gasten niet meer van de dansvloer weg te slaan. Door hun ruime ervaring weten deze muzikanten van ieder feest een knalfeest te maken! Het repertoire bevat zowel pop en rock, maar ook veel Nederlandstalige nummers en Dance classics. Met hun brede repertoire komt zowel jong als oud aan zijn trekken.

3 of us

Speciale gast
Vinzzent brengt in 2010 zijn eerste grote hit “Dromendans” uit. De aanstekelijkheid en het feelgood karakter blijkt bijzonder goed aan te slaan bij het feestelijk publiek. In 2013 komt het eerste album “Droomwereld ”uit met singels als “Dance Dance” en “Alles wat ik hebben wil”. Voor Vinzzent is Beneden leeuwen geen onbekende plaats, eerder stond hij al eens op de Dag van leeuwen en Wiellawaai. Momenteel is hij druk bezig met het componeren van liedjes voor zijn nieuwe album.

Vinzzent

Vinzzent als finale-act tijdens de Dag van Leeuwen 2014. Foto: Markeon

Kaarten
Aanvang van deze avond is 20:30 uur. Kaarten voor de avond zijn verkrijgbaar á € 7,50 bij Brasserie De Rosmolen te Beneden leeuwen en € 10,00 aan de kassa.

Oranjebal


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.