13-10-2017 1 min. Patrick van Haren

Popconcert voor kinderen in de Rosmolen

Popconcert voor kinderen in de Rosmolen

Op woensdag 1 november is er een echt popconcert voor kinderen in MFA De Rosmolen in Beneden Leeuwen. Compleet met stoere gitaarsolo’s, vette lichtshows en een hoog meezinggehalte. De zaal gaat open om 15.00u en het concert begint om 15.30 uur.

Wel eens een peuter - wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd en in gestrekte draf zien stagediven? Het zou zo maar kunnen bij het Kinderpopconcert! Alles mag: dansen, zingen, springen en zwaaien. We bedoelen maar: de kinderpopconcerten van zanger/presentator Jelle Amersfoort en zijn live band zijn vet!!! Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd speelt Jelle samen met zijn band het KINDERPOPCONCERT!

Steevast een energiek, aanstekelijk muziekfeest met massa's kleine én grote meezingers, -dansers en -springers. Jelle rules! En niet te vergeten, het concert is ook ontzettend leuk voor ouders en opa’s en oma’s.

Naast bekende kinderliedjes als ‘In de maneschijn’, ‘Tante in Marokko’of ‘Hokie Pokie’maak je tijdens het Kinderpopconcert ook kennis met nieuwe liedjes! Heb jij bijvoorbeeld wel eens gehoord van een Hertekraaielepelaregeitegaaieberebavianebilleraffedillefant?! Niet? Dan moet je zeker komen.

Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar bij Brasserie de Rosmolen. Bij aankoop vanaf vier of meer kaartjes is de prijs 4.50 euro per toegangsbewijs.

Kinderpopconcert

Zang: Jelle Amersfoort.
Gitaar: Jurgen Burdorf.
Drums: Willem Smid.
Toetsen: Erik Smans
Bas: Hugo den Oudsten
Tourneeplanning: Van Engelenburg Theaterproducties


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.