13-10-2017 2 min. Patrick van Haren

Presentatie fotoboekje Appeltern Maasbommel in oude ansichten

Presentatie fotoboekje Appeltern Maasbommel in oude ansichten

Rond 2000 is Wim begonnen met het verzamelen van oude ansichtkaarten van enkele dorpen uit het Land van Maas en Waal. Van de ansichtkaarten van Hanzestadje Maasbommel, Wim zijn geboortedorp, en Appeltern waar hij zijn lagere schooljaren heeft doorgebracht, is tot nu toe weinig gepubliceerd. De verzameling van Wim is inmiddels dermate omvangrijk dat er een gedeelte hiervan door hem is gebundeld.

Het boek, fraai uitgevoerd met een nostalgische kleur op de hardcover, is gedrukt op halfglanzend papier en geïllustreerd met 76 oude ansichtkaarten.

Maasbommel en Appeltern

De zwart-wit ansichten uit de periode 1900-tot 1975 zijn voorzien van aanvullende informatie. De afbeeldingen zullen soms of deels bekend voorkomen, andere zullen de lezer verrassen of verbazen. Kortom een prachtig historisch naslagwerk dat bij zowel geïnteresseerden als de huidige en oud-inwoners van beiden dorpen niet in de boekenkast mag ontbreken.

De voorinschrijving heeft al plaatsgevonden maar er zijn nog exemplaren beschikbaar. Zolang de voorraad strekt kunnen zowel in Maasbommel als in Appeltern nog boekjes gekocht worden. De prijs is € 16,95

Contactgegevens Wim Daanen E-mail:w.j.daanen@gmail.com

Binnenkort presenteert Wim Daanen zijn fotoboekje van Appeltern en Maasbommel. Op deze avond kunnen ook de gereserveerde boekjes opgehaald worden.

Plaats: Ontmoetingscentrum “De Hanze”.
Datum: maandag 16 oktober 2017
Tijd: vanaf 19:00 uur

Voor degene die op deze avond niet in de gelegenheid zijn, is een tweede avond gepland.

Dinsdag 17 oktobervanaf 19:00 uur in dorpshuis “De Schuur” in Appeltern.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.