22-03-2019 1 min. Patrick van Haren

Sanders koopt tweede bedrijfskavel

Sanders koopt tweede bedrijfskavel

Uitbreiding van het recyclingbedrijf op bedrijventerrein Veesteeg Oost

Beneden-Leeuwen – De bedrijventerreinen in gemeente West Maas en Waal krijgen steeds meer vorm. Opnieuw is er een kavel verkocht op Veesteeg Oost. Het terrein in Boven-Leeuwen heeft daarmee nog maar enkele vrije kavels beschikbaar.

Onlangs heeft Tiny Sanders een tweede kavel gekocht op het bedrijventerrein Veesteeg Oost. Sanders was met zijn bedrijf Sanders Recycling B.V al gevestigd op het bedrijventerrein in Boven-Leeuwen. Afgelopen december werd aangekondigd dat dit bedrijf na 34 jaar stopt met haar werkzaamheden aan de Expeditieweg. Sanders zit echter niet stil en gaat de twee kavels gebruiken voor opslag en andere werkzaamheden. Wethouder Sander Bos: ‘Ik wens Sanders ontzettend veel succes met de verdere ontwikkeling van zijn plannen’.

Op de bedrijventerreinen in Dreumel en Maasbommel zijn op dit moment geen kavels meer beschikbaar. Op het bedrijventerrein Veesteeg Oost zijn nog enkele vrije kavels. Ondernemers die zich graag vestigen op één van deze bedrijventerreinen kunnen contact opnemen met de heer W. (Willie) van de Kamp via T: (0487) 599 485 of E: wvdkamp@westmaasenwaal.nl

Sanders recycling

Felicitaties van wethouder Sander Bos aan Tiny Sanders {R). Foto: Gemeente West Maas en Waal


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.