14-06-2019 2 min. Patrick van Haren

Schiks Hoortechniek op TV

Schiks Hoortechniek op TV

In het RTL-Z programma de Barometer worden succesverhalen van ondernemers gedeeld. De programmamakers volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf willen delen met de kijkers van het TV programma. Samen met presentatrice Annemarie Brüning, die we ook kennen van het SBS6 programma Hart van Nederland, worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van de Barometer. Als ervaren presentatrice kan zij zich prima inleven in de ondernemer en zijn of haar bedrijf.

Iedere week ligt de focus van De Barometer op een andere branche binnen de ondernemerswereld. Welke factoren bieden het bedrijf kansen en zorgen voor groei? Elke aflevering een ander thema met andere succesverhalen. In de uitzending van zondagmiddag 16 juni komt Schiks Hoortechniek uit Beneden-Leeuwen in de schijnwerpers te staan.

De ondernemers achter de organisatie krijgen op deze manier een gezicht. Waarom werkt de ondernemer elke dag tot in de late uurtjes? Wat drijft deze persoon om nooit op te geven en elke tegenslag als een nieuwe kans te beschouwen? Waar haalt een ondernemer de passie voor zijn vak vandaan?

De Barometer gaat deze week in op hoorzorg en de persoonlijke aandacht die onontbeerlijk is voor deze branche. Zo kwamen de programmamakers terecht bij Schiks Hoortechniek. Carla Schiks vertelt aan Blik op Beneden-Leeuwen: ‘In het programma dat zondagmiddag 16 juni om 17.30 uur te zien zal zijn, vertelt Corné over onze werkwijze. Een klacht over het gehoor gaat heel veel verder dan even snel een hoortoestel op een oor zetten. Dat vraagt om zorgvuldige en nauwkeurige metingen. Dan worden de persoonlijke wensen en behoeften in kaart gebracht en gaan we deskundig invullen hoe we optimaal een individuele hooroplossing kunnen bieden.’

Corné Schiks, die samen met Carla Schiks eigenaar is van Schiks Hoortechniek en samen met een team van medewerkers elke dag deskundige hoorzorg aanbiedt, komt in het programma aan het woord en gaat in op wijze waarop Schiks Hoortechniek optimale kwaliteit nastreeft. Aandacht voor de klant en zijn of haar wensen zijn als vanzelfsprekend voor Schiks.

De uitzending van De Barometer waarvan Schiks Hoortechniek deel uitmaakt is te zien op RTL-Z op zondagmiddag 16 juni om 17.30 uur.

Schiks Hoortechniek

Op het moment dat je steeds meer moeite moet doen om te horen wat anderen zeggen, is een hoortest zeer aan te raden. Kom dan naar Schiks Hoortechniek aan de Zandstraat (ingang Beatrixstraat) in Beneden-Leeuwen. Kijk voor meer informatie op www.schikshoortechniek.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.