28-11-2014 2 min. Patrick van Haren

Ook ruimte voor feest tijdens Lauwe On Light Art

Sfeervolle kerstborrel in bijzondere ambiance

Tijdens Lauwe On Light Art 2014 zal nabij de Wiel een fraaie spiegeltent worden geplaatst, waar op vrijdag 19 december een sfeervolle kerstborrel wordt gehouden. Voor deze speciale gelegenheid zijn The Steaming Piano’s geboekt.
Deze formatie is een waanzinnige sensatie met twee allround pianisten en een drummer. In het vuur van hun spel vliegt de ‘steam’ er van af. Het publiek bepaalt de setlijst van de avond, door het aanvragen van verzoekjes. Iedere avond krijgt op deze manier een verrassende wending. U kunt het zo gek niet bedenken, of the Steaming Piano’s spelen het. The Steaming Pianos zijn uniek in hun aanpak. Of het nu de ’70′s of ’80′s of de huidige Top 40 moet zijn, Nederlandstalig of Happy Hardcore: voor the Steaming Pianos is niets te gek. Ze zetten gegarandeerd de boel op z’n kop bij ieder feest, elke bruiloft, in iedere kroeg en feesttent. The Steaming Pianos bestaat uit zeer ervaren muzikanten die perfect aanvoelen wat het publiek wil en wat een feest nodig heeft.
Steekwoorden zijn: flexibiliteit, humor en enthousiasme, interactie met het publiek, gekoppeld aan een enorm breed repertoire.

Lauwe On Light

The Steaming Piano's maken er een grandioos feest van. Eigen foto.

Een all-in arrangement inclusief ontvangst met een heerlijk glas Scavi Ray Prosecco, de gehele avond keuze uit bier, frisdrank, wijn en binnenlands gedistilleerd, er worden Hollandse hapjes geserveerd en natuurlijk zorgen de Steaming Piano’s voor vermaak. Dit alles wordt u aangeboden voor 35 euro per persoon. Reserveren via info@cafedebever.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.