Leeuwense kermisfeest barst los

Veel vertier op het Dorpsplein, veel artiesten in de feesttent.

Het tweede weekend van september zal traditioneel in het teken staan van de jaarlijkse kermis. Het Dorpsplein wordt volledig ingericht met spannende attracties, tal van speelautomaten, kindervermaak voor de allerkleinsten en kramen met heerlijke lekkernijen. Evenals vorig jaar zal er ook nu weer een grote feesttent op het Dorpsplein worden geplaatst, waarin vier dagen lang een compleet en zeer gezellig programma wordt aangeboden. Stichting Evenement & Promotie is er in geslaagd vele artiesten te contracteren.

Kermis in Leeuwen

Archieffoto: Markeon

Op zaterdag 9 september opnet het duo Inmost het kermisprogramma met live muziek vanaf 20 uur. Inmost betekent vrij vertaald in het Nederlands knus, vertrouwelijk, intiem, en gezellig. Daar begon het voor Inmost in 2015 mee. Voor de lol muziek maken op een eigen familiereünie dat is knus, vertrouwelijk, intiem, en gezellig. Duo Inmost bestaat uit 2 muzikanten, Raymon en Daisy, die hun sporen in de muziekwereld allang en breed verdiend hebben. Zij als zangeres, en hij op een professioneel keyboard, zo is het met de moderne apparatuur van tegenwoordig mogelijk om ook met een kleine bezetting het geluid van een complete band zo exact mogelijk neer te zetten. Het belooft een geweldige opening te worden van een ouderwets gezellige Lauwse kermis. De entree is GRATIS.

Op zondag 10 september is de feesttent al open vanaf 12:00 uur. In het dorp is het dan koopzondag en zijn veel winkels de hele middag geopend. In de feesttent zal DJ Levi het publiek vermaken met veelzijdige muziek. Om 17:00 uur wordt het podium vrijgemaakt voor Leen Zijlmans. Deze volkszangerheeft al een stormachtige carrière op zijn naam kunnen schrijven als zanger en entertainer. Al twee decennia lang zingt hij gezellige, indrukwekkende en ontroerende covers van topzangers uit binnen-en buitenland.Leen is een zanger in hart en nieren. Een zanger die al jaren bekend en gekend is in alle uithoeken van Nederland en zelfs al vele malen in het buitenland heeft hij opgetreden. Zonder twijfel zal hij al snel de Leeuwense kermisvierders op zijn hand hebben.

Kermis 2017

Nadat DJ Levi weer een flinke serie muzikale hoogtepunten ten gehore heeft gebracht, dient zich de volgende artiest aan in de persoon van Justen de Wildt. Dit aanstormend talent is pas 14 jaar en zal iedereen verrassen met zijn geweldige stem. Zonder enige podiumvrees zal deze Veenendaalse jongen met zijn gouden strot ongetwijfeld een hoogtepunt vormen op deze tweede kermisavond.

Maandagmiddag wordt een fantastisch Maas en Waals sfeertje met de muzikale entertainers van de formatie 3 Of Us Plus. Deze coverband is in zijn kracht op bedrijfs-, huwelijks-, familie- en dansfeesten maar is zeker ook geschikt voor recepties, braderieën en optredens in kroegen. De vier vrienden maken van dit kermismatinee een knalfeest! De organiserende stichting heeft dan ook maar één advies: Neem vrij en ben erbij! De tent is open vanaf 12 uur, het matinee vangt aan om 14:00 uur en de toegang is ook nu weer GRATIS.

3 of us

Foto: Markeon

De afsluitende avond van de Lauwse kermis wordt de Avond van het Levenslied. Niet minder dan 7 artiesten zullen vanaf 18 uur de bezoekers een onvergetelijke avond bezorgen. Mart Hoogkamer, Hannes jr, Marco Meesters, Karin Welsing, Dave van Well, William van Dijk en Lorenzo Nieuwenhuysen zullen naast eigen nummers ook covernummers ten gehore brengen. En ook nu weer is de entree gratis.

Met dit overvolle en spraakmakende programma belooft Kermis Leeuwen 2017 in de geschiedenisboeken te gaan als één van de gezelligste en meest sfeervolle kermisweekenden. Jij komt toch ook?

IJssalon Ohlala
Lemmers Zaadhandel