14-06-2019 3 min. Patrick van Haren

Steeds meer steun voor realisatie droomwens

Steeds meer steun voor realisatie droomwens

Carla de Koning zou dolgraag nog eens het Noorderlicht aanschouwen op Lapland. Die droomwens ligt niet binnen handbereik maar de tijd dringt want Carla kreeg niet zo lang geleden te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Vrienden zijn spontaan begonnen met het organiseren van een actiedag teneinde voor Carla en haar man Martin de droomwens in vervulling te kunnen laten gaan. Ze zijn enorm verrast door het enthousiasme waarmee de collega’s van Martin onder aanvoering van Danvi Zuurhout de actiedag invulling hebben gegeven. Op zaterdag 22 juni moeten met behulp van tal van activiteiten de middelen bijeen worden gebracht. Sportschool Training & Zo is de locatie waar de meeste activiteiten gaan plaatsvinden. Carla wilde helemaal niet dat haar ziekte publiekelijk werd, maar de actie zorgt er misschien wel voor dat haar wens binnen handbereik komt. En maar wat graag sluiten zich steeds meer mensen aan om die dag tot een succes te maken.

Deze week vroegen we Wilma nog even om een tussenstand van alle zaken. ‘Heel veel ondernemers hebben flink gedoneerd voor de grote loterij op 22 juni a.s. Er zijn echt zulke mooie prijzen beschikbaar gesteld dat we er stil van zijn. Een aantal ondernemers biedt hun diensten aan om mee te helpen op 22 juni waar we blij mee zijn.’

Patricia Wakker-Janssen, Danvi Zuurhout, Monique Warnei en Riekie den Biesen zijn de afgelopen weken op pad geweest bij in ondernemers in Lauwe en Druten. Maarten Mulders en Lieke van Wamel zijn flink bezig geweest met het verkopen van lootjes in hun vrienden en kennissen kring.

Wilma vertelt verder: ‘De datum nadert nu, en het is best spannend allemaal! Het draaiboek is zo goed als rond. Er kunnen nog loten gekocht worden tot en met 12:30 op zaterdag 22 juni. 2,50 per lot en 5 loten voor 10 euro. De trekking van de loterij is om 13:30 uur.’

Het kernteam bestaat naast Danvi Zuurhout en Wilma Raaijmakers verder uit Ira ten Bruggencate, Monique Warnei, Patricia Wakker-Janssen, Maarten Mulders en Riekie den Biesen. ‘Het is de bedoeling dat we met medewerking van de stichting Dreams4You zoveel mogelijk donaties ophalen om Carla en Martin hun droomwens in vervulling te kunnen laten gaan.’

De veiling is ook al rond. Toptenniser Maarten Mulders biedt een gratis fantastische tennisles aan, een heerlijk ontspannen sportmassage van Gert van Heck of een heerlijke lunch in restaurant Meraqi. Het zijn zomaar enkele kavels die worden geveild voor dit goede doel.

Maarten Mulders

Er komt een leuke stand van Bianca van de Heuvel van GezondXtra waarin mensen o.a. vitamine K kunnen laten meten voor 5 euro. Verder doneren Gert-Jan en Diana van Beek 50 doosjes van 10 eieren van Eitje van de Boer. De opbrengst van de verkoop daarvan komt geheel ten goede aan de actie. Het is zomaar een selectie uit het aanbod van activiteiten, kom dus zeker op zaterdag 22 juni naar Training & Zo aan de Rozenstraat 20.

Actiedag
Naast donaties op de site, ook zullen de collega’s van Martin en vrienden bij TRAINING & ZO op zaterdag 22 juni hun handen uit de mouwen steken om zo hun gewaardeerde collega, vriend te helpen. Om 10:00 uur vindt er een FAMILIE BOOTCAMP plaats waaraan volwassenen kunnen deelnemen voor 7,50 euro en kinderen tot en met 11 jaar voor 5 euro deelnemen. Naast de bootcamp, vinden er ook groepslessen plaats:

10:30 POWERiN.©
11:30 STEPiN.©
12:30 FLEXiN.© [power yoga]
Deze lessen kosten € 7,50 per deelnemer/ per les.

Loterij en veiling
Verder kan iedereen deelnemen aan een loterij waar voor vele ondernemers prachtige prijzen beschikbaar hebben gesteld zoals bijvoorbeeld een intake bij GEZONDXTRA ter waarde van liefst 140 euro. Daarnaast zal er ook een veiling zijn waar onder andere geboden kan worden op een tennisles van Maarten Mulders. Alle inkomsten gaan volledig naar Stichting Dreams4You. Ook zullen er verschillende acties zijn die dag, zoals een vitamine K meting en speeddaten met orthomoleculair diëtist Bianca van de Heuvel van GezondXtra.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.trainingenzo.club


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.