22-03-2019 2 min. Patrick van Haren

SV Leones viert jubileum

SV Leones viert jubileum

Beneden-Leeuwen - Het is deze zomer 90 jaar geleden dat enkele inwoners van Beneden-Leeuwen met hulp van de kapelaan een voetbalclub oprichtten. Het moeilijkste was nog het vinden van een geschikt sportterrein. Een weiland aan de Achterstraat, tegenwoordig Van Heemstraweg bood een goede start en de opening op zaterdag 20 juli 1929 werd dan ook groots gevierd. SV Leones was een feit. Inmiddels staat sv Leones sinds jaar en dag in de wijde regio sportief goed aangeschreven en speelt al sinds 1957 in de tweede klasse of hoger.

Het jubileum zal worden gehouden van donderdag 13 juni t/m zondag 16 juni. Enkele activiteiten waarvoor opgave gewenst is, zijn de reünie en de brunch. Op vrijdagavond is er vanaf 19 uur een reünie waarvoor alle leden en oud-leden van harte worden uitgenodigd. Op de familiedag op zondag is er voor iedere belangstellende een gezellige brunch. De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden en bedragen voor volwassenen 7,50 euro en voor kinderen tot 14 jaar 3,50 euro. Na de brunch is er een GPS speurtocht door het dorp, er is een Rad van Fortuin met prachtige prijzen waarvoor ter plaatse loten verkrijgbaar zijn, een Buikschuifbaan, springkussens, live muziek en nog heel veel meer. Entree en deelname tijdens de familiedag is gratis.

Opgave voor de reünie kan via reunie@sv-leones.nl en voor de brunch en gps puzzeltocht via brunch@sv-leones.nl Aanmelden kan tot 1 juni as. Voor meer informatie www.sv-leones.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.