12-12-2014 2 min. Patrick van Haren

The Steaming Pianos in de Spiegeltent

The Steaming Pianos in de Spiegeltent

Een waanzinnige nieuwe sensatie met twee allround pianisten en een drummer. In het vuur van hun spel vliegt de “steam” er van af! Het publiek bepaalt de setlijst van de avond door het aanvragen van verzoekjes. Iedere avond krijgt op deze manier een verrassende wending. U kunt het zo gek niet bedenken, of the Steaming Pianos spelen het!

The Steaming Pianos zijn uniek in hun aanpak. Of het nu de ’70′s of ’80′s of de huidige Top 40 moet zijn, Nederlandstalig of Happy Hardcore: voor the Steaming Pianos is niets te gek. Ze zetten gegarandeerd de boel op z’n kop bij ieder feest, elke bruiloft, in iedere kroeg en feesttent. The Steaming Pianos bestaat uit allemaal zeer ervaren muzikanten, die perfect aanvoelen wat het publiek wil en wat een feest nodig heeft. Steekwoorden zijn: flexibiliteit, humor en enthousiasme, interactie met het publiek, gekoppeld aan een enorme repertoire kennis.

Op vrijdagavond biedt het samenwerkingsverband De Bever en De Twee Linden in de nostalgische spiegeltent op de mooiste locatie van Beneden-Leeuwen een all-in programma aan. Voor het bedrag van 35 euro wordt u een welkomstdrankje geboden, de hele avond onbeperkt frisdrank, bier, wijn of binnenlands gedistilleerd, een rondgang met heerlijke Hollandse hapjes. Een ideale kans voor bedrijven voor hun kerstviering of jaarafsluiting, voor vriendengroepen en natuurlijk voor iedereen de een gezellige avond uit wil. Het programma duurt van 20:00 tot 01:00 uur. Kaartjes zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij café De Bever.

Steaming Pianos


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.