23-08-2019 2 min. Patrick van Haren

Thuis met het Grootste Gemak

Thuis met het Grootste Gemak

Ook u wilt vast zo lang mogelijk in uw eigen, vertrouwde huis blijven wonen. Vroeg of laat zult u echter merken dat dit helaas niet meer vanzelf gaat. Uw huis zorgt dan voor belemmeringen die er vroeger niet waren. Dit gaat heel geleidelijk. Zo kan het bovenraampje toch wel erg hoog zitten, is de badkamer wellicht slecht bereikbaar en kan het onderhoud van uw tuin te moeilijk worden. Wist u dat door kleine ingrepen het vaak heel goed mogelijk is om langer veilig en comfortabel in uw huis te blijven wonen?

Woonmarkt Thuis met het Grootste Gemak Het is een tweejarige Woonmarkt voor de inwoners van de gemeente West Maas en Waal en hun familie. Vooral voor mensen die te maken hebben/krijgen met de gevolgen van het langer veilig en gezond thuis wonen. De opzet is dynamisch met informatietafels in een centrale ruimte. En maximaal 9 parallelle presentaties in andere ruimten.

Doet u mee? Is uw bedrijf, organisatie of vereniging actief op de ‘markt’ voor langer thuis wonen. Meedoen aan de markt is geheel gratis. Op basis van de aanmeldingen maken wij het programma. Meld u aan via ThuismethetGrootsteGemak@westmaasenwaal.nl.

Datum zaterdag 26 oktober 2019
Locatie Vrije Tijds Centrum, Clarissenstraat 2, Wamel
Voorbereiden 11.00 - 13.30 uur
Markt 14.00 - 18.00 uur
Aanmelden Via ThuismethetGrootsteGemak@westmaasenwaal.nl
In uw aanmelding graag aangeven hoe u wilt deelnemen:

  • informatietafel in centrale ruimte (90 x 120 cm)
  • presentatie in andere ruimte (max 15 minuten)
  • beide

Mail gerust als u vragen heeft via ThuismethetGrootsteGemak@westmaasenwaal.nl. Graag uw telefoonnummer vermelden in uw mail zodat u zo nodig teruggebeld kunt worden.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.