08-12-2017 1 min. Patrick van Haren

Toneelgroep Leeuwen brengt Oma en Co

Toneelgroep Leeuwen brengt Oma en Co

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart 2018 speelt toneelgroep Leeuwen in MFA De Rosmolen het eigentijdse blijspel Oma en Co van Jannick Lennard. Dit is een vrolijk spel in drie bedrijven. Na het grote succes van vorig jaar zijn de leden van de Toneelgroep Leeuwen alweer druk met de repetities, decors en andere voorbereidingen. De regie is dit seizoen voor het eerst in handen van Til Detiger-Schoemakers.

Inhoudelijk
Een welgestelde familie wordt door allerlei omstandigheden van de ene op de andere dag arm. Weg luxe, weg societyleven, weg aandelen, weg kaviaar met oesters. Daarbij komt een verwarde oma regelmatig over de vloer. Daarbij ook nog een dakloze, een escort-dame en iemand van de belastingdienst. Dit is duidelijk een rampscenario, waarvan de gevolgen enorm zijn: de manager wordt vuilnisman en de society-vrouw wordt poetssloof. Na vele ontberingen gloort er toch hoop aan de horizon: de belastingdienst heeft een "foutje" gemaakt en de onderlinge banden worden aangetrokken. Humor en vaart, afgewisseld met serieuze momenten.

Volgen
Kortom een eigentijds blijspel waar het publiek beslist weer met volle teugen van kan gaan genieten. De kaartverkoop staat gepland voor eind februari, begin maart van het volgend jaar. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte, maar u kunt ook zelfde verrichtingen en nieuwtjes van Toneelgroep Leeuwen volgen via hun gelijknamige facebookpagina.

Toneelgroep Leeuwen

Een scene uit het blijspel Hoezo Familie van maart dit jaar. Foto: Henk van Coolwijk


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.